Over de locatie Linya

Op 700 meter hoogte aan de voet van de Pyreneeën ligt Linya. De kerk en bijbehorende woning zijn centraal gesitueerd. Precies op een belangrijke leylijn. De hoogste plek in de omgeving waardoor je prachtige panorama-views hebt op de bergen van de Pyreneeën, weidse velden en bossen, en uitkijkt op Montserrat

Ruimte voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Door de rust, ruimte en het open karakter van het landschap krijg je als vanzelf een ruime, open blik. Je kunt het vergelijken met vissen, ze passen zich aan het formaat van hun omgeving aan. Zo worden vissen in een kom lang niet zo groot als vissen van hetzelfde soort in een ruime vijver. Voor mensen geldt hetzelfde; wanneer je weidse uitzichten hebt en veel persoonlijke ruimte, dan is er ook ruimte om te groeien. Dit komt mede doordat je energie niet continu wordt ‘afgeleid’ door het energieveld van anderen waar je mee in aanraking komt.  

Eind januari gaan we een krachtcirkel maken. Dit is een combinatie van edelstenen en energetische programmeringen die verschillende dimensies met elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat er een helende plek. Lees meer over de krachtcirkel. 

Gezondheidsbevorderende plek

Naast dat Linya op een leylijn ligt, in de natuur en omgeven door bergen, ligt het tussen Andorra en Barcelona in. Dit deel van Catalonië is dunbevolkt met veel ongerepte natuur. Dat betekent dat er weinig vervuiling is:

  • Weinig fysieke vervuiling.
  • Nauwelijks straling van UMTS-masten. De straling die er is, wordt grotendeels geabsorbeerd door de natuur.
  • Vrijwel geen luchtvervuiling. Linya ligt op 700 meter hoogte waardoor vervuiling uit lager gelegen industriële gebieden hier niet komt.    
Linya, in het laaggebergte met zicht op de Pyreneeën.

Aangenaam klimaat

Qua weer: 

  • Niet te warm, niet te koud: in de zomer gemiddeld 28 graden en in de winter 11 graden
  • Veel zonuren: Linya ligt in het gebied Solsona wat ‘Land van de zon’ betekent. 
  • Geen harde wind: Linya ligt aan de voet van de Pyreneeën, in de luwte van het hooggebergte. 

Qua sfeer: 

In dit gebied genieten de mensen van het leven. Ze werken om te leven en niet andersom. Familie en sociale contacten zijn heel belangrijk. De mensen ontspannen hier veel meer waardoor de sfeer ook heel ontspannen en relaxed is. 

Alles over onze plek in Spanje

Linya, ons paradijs

Linya, ons paradijs op aarde. Een prachtige plek aan de voet van de Pyreneeën. De hele setting hier gericht is op persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Krachtcirkel Linya

We zijn een krachtcirkel aan het maken. Dit is een combinatie van edelstenen en energetische programmeringen die dimensies met elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat een helende plek.

Lees verder