Menu👇

Over de locatie Linya

Op 700 meter hoogte aan de voet van de Pyreneeën ligt Linya. De kerk en bijbehorende woning zijn centraal gesitueerd. Precies op een kruising van belangrijke leylijnen. Het is de hoogste plek in de omgeving waardoor je prachtige panorama-views hebt op de bergen van de Pyreneeën, weidse velden en bossen, en uitkijkt op Montserrat

Ruimte voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Door de rust, ruimte en het open karakter van het landschap krijg je als vanzelf een ruime, open blik. Je kunt het vergelijken met vissen, ze passen zich aan het formaat van hun omgeving aan. Zo worden vissen in een kom lang niet zo groot als vissen van hetzelfde soort in een ruime vijver. 

Voor mensen geldt hetzelfde; wanneer je weidse uitzichten hebt en veel persoonlijke ruimte, dan is er ook ruimte om te groeien. Dit komt mede doordat je energie niet continu wordt ‘afgeleid’ door het energieveld van anderen waar je mee in aanraking komt.  

Gezondheidsbevorderende plek

Linya ligt op een kruising van belangrijke leylijnen, omringd door bossen en weidse velden. Het is van zichzelf een krachtige plek. Dat in combinatie met de energetische tuin die we hebben aangelegd, maakt dit een unieke plek. Het is niet alleen een helende plek, het voorziet je ook van de benodigde inzichten en zorgt voor de ontwikkeling die passend is.  

Linya ligt tussen Andorra en Barcelona in. Dit deel van Catalonië is dunbevolkt met veel ongerepte natuur. Dat betekent dat er weinig vervuiling is:

  • Weinig fysieke vervuiling.
  • Nauwelijks straling van UMTS-masten. De straling die er is, wordt grotendeels geabsorbeerd door de natuur.
  • Vrijwel geen luchtvervuiling. Linya ligt op 700 meter hoogte waardoor vervuiling uit lager gelegen industriële gebieden hier niet komt.  

Bezoek ons in Linya

Kom langs in Linya. Het bezoek bestaat uit een verblijf in de energetische tuin plus een healing of coachingsessie. 

Lees meer over een bezoek

Combineer met een (korte) vakantie

Er zijn tal van activiteiten en toeristische trekpleisters in de buurt van Linya. We lichten er een aantal uit:

Jongen en meisje die aan een kabelbaan hangen in een klimbos op 50 minuten rijden van Linya.

Adventure sports

Van zwemmen, kanoën, raften en waterskiën tot bungee jumpen, klimmen en karten. Het kan allemaal in de omgeving van Linya.

Lees verder

Wintersport

Op slechts 50 minuten rijden van Linya ligt het skigebied Port del Comte. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs een tocht met husky honden doen. 

Lees verder
Foto met ingerichte tent van Forest days glamping op 15 minuten van Linya.

Overnachten

In de buurt van Linya zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden. Van campings en camperplaatsen tot hotels en appartementen.

Lees verder