Ontdek wat je wil en hoe je dat realiseert

Pfd-werkboek + online sessie, on demand: kijken wanneer het jou uitkomt. 

Veel mensen komen tijdens hun leven op een punt waarop ze zich afvragen: ‘Is dit het nou?’ Een punt waarop ze zich realiseren dat ze het anders willen, maar er nog niet uit zijn, wat dan precies en hoe dan. 

Tijdens deze sessie geven we uitleg over de verandering van energie en wat dat voor en in jou kan veranderen. Ook geven we inspiratievoorbeelden en tips over hoe je erachter komt wat jij wil en op welke manier je daar zelf sturing aan geeft. 

Daarnaast word je met de online sessie stap voor stap door het werkboek heen geleid. 

Online sessie Ontdek wat je wil en hoe je dat realiseert

 👉 On demand, kijken wanneer het jou uitkomt

👍 Incl. pdf-werkboek

👌 Anoniem deelnemen

❤️ Geschikt voor iedereen

😍 Slechts 15 euro

De sessie en het werkboek zijn een aanvulling op het boek Je wil. Dit boek geeft inzicht in de universele natuurwetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. Over hoe je door je overtuigingen en gedachten, en met je houding en gedrag, vaak onbewust, de verschillende wetten activeert die een uitwerking hebben op situaties en daarmee op het verloop van je leven; wat jou overkomt en wat jij bereikt. 

Lees meer

Bestel boek, online sessie en werkboek samen. Betaal geen 37,50 euro maar slechts 32,50 euro. 

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.