Menu👇

Ayahuasca en truffels om je geest te verruimen?

Je hebt geen verruimende of verdovende middelen nodig om in contact te komen met je hogere zelf. Je wijsheid zit in je, dat is dan ook de plek om te kijken. Door verruimende of verdovende middelen, zoals ayahuasca, truffels, drugs of alcohol, valt de natuurlijke bescherming van je energieveld weg.

Ayahuasca of truffel ceremonie: doorgeefluik van energie

Dit maakt je kwetsbaarder en vatbaarder voor energieën van anderen en andere dimensies. Waardoor je onder meer bevangen kunt raken door een entiteit. Zeker wanneer er tijdens een een ayahuasca ceremonie of truffel ceremonie verbinding wordt gelegd met het universum en spirits worden aangeroepen, dan is er een rechtstreekse doorgeefluik van energie. 

Wij raden dit ten zeerste af. Omdat ook spirits zich anders kunnen voordoen dan dat ze werkelijk zijn. Gelukkig gaat het vaak goed, maar helaas zien wij dat het ook vaak flink misgaat. Regelmatig krijgen wij vragen van mensen die hierdoor in een psychose terecht zijn gekomen, last hebben van schizofrenie of zware angstaanvallen hebben. En jarenlang met de gevolgen zitten. 

Natuurlijke bescherming valt weg

Hoe vaker de natuurlijke bescherming vermindert, hoe meer energie en bewustzijn van anderen en uit andere dimensies in je systeem komt. Zo wordt het steeds lastiger om een onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat eigenlijk niet bij jou hoort. Je raakt steeds verder van jezelf verwijderd, waardoor je natuurlijke bescherming minder en minder wordt. Meer hierover staat in ons boek Je zijn

Haal nuchter kennis uit hogere realiteiten

Dat terwijl als je nuchter kennis uit hogere realiteiten haalt, je steeds dichter bij jezelf komt. Toegang tot je eigen wijsheid kun je ontwikkelen. Vaak betekent dit blokkades, trauma’s en filters oplossen die de toegang belemmeren. Plus een aantal technieken aanleren om op een zuivere manier connectie te maken je eigen wijsheid zodat jij je eigen kracht volledig kunt benutten. Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan voor het healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf of voor de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder