Advies of coaching

Hoe zie jij dat? Soms heb je behoefte aan een gesprekspartner die vanuit een andere invalshoek naar de situatie kijkt. Met een menselijke en zakelijke blik en vanuit een energetisch, analytisch én praktisch perspectief. En die je tips en adviezen geeft waarmee je verder kunt. In dat geval kun je het beste contact opnemen met Astrid voor een advies- of coachingsgesprek of traject. 

Astrid doorziet situaties, weet de juiste vragen te stellen en tot de kern door te dringen. Door dat te verhelderen en te verwoorden, geeft ze jou de kennis en inzichten die nodig zijn om weer verder te kunnen. Zowel zakelijk als privé. 

Wanneer je een persoonlijk mentor of business coach inschakelt, wil je een expert die je helpt te groeien en problemen te  voorkomen, en niet een ervaringsdeskundige van het probleem. Iemand met een bewezen track record zodat je erop kunt vertrouwen dat de tips en adviezen opbouwend zijn. 

Ik heb ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Daarnaast heb ik, samen met Jarno, Lead a normal life vanuit het niets opgebouwd. In 3 jaar tijd hebben:

  • 3 boeken geschreven en uitgegeven, Je zijn is een bestseller
  • healingen, programma’s en een opleiding ontwikkeld 
  • Plus alle communicatie daaromheen, zoals website, nieuwsbrieven, community, socials en podcasts
  • En alles vertaald naar het Engels
  • Daarnaast zijn we geëmigreerd naar Spanje 

Ik weet dus hoe je op een soepele en aangename manier verandering teweegbrengt, zowel persoonlijk als zakelijk. 

De 2-jarige opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap bevat diverse coachingsessies. Daarnaast verzorg ik diverse programma-onderdelen van die opleiding. Meer over de opleiding