Menu👇

Zonnewende in Kreeft en volle maan in Steenbok | 20 en 22 juni 2024

Aanstaande donderdag, 20 juni 2024, is de zomer zonnewende, het begin van het kreeft-seizoen. En van vrijdag op zaterdag, 22 juni 2024, is het volle maan in Steenbok. Lees wat dit energetisch betekent en hoe je hier optimaal gebruik van maakt. 

Zomer zonnewende in Kreeft

Aanstaande donderdag, 20 juni 2024, is de zomer zonnewende, het begin van het kreeft-seizoen. Kreeft representeert het gevoelsleven, emotioneel bewustzijn en emotionele veiligheid.

De zomer zonnewende is de markering van de langste dag van het jaar en vertegenwoordigt een verschuiving in de seizoenen. Het helpt ons eraan herinneren dat ook wij door de seizoenen van ons leven bewegen, wat voortkomt uit de metafysische wet: Wet van cycli en ritmes.

Het is een uitgelezen moment om een verschuiving in je eigen leven te creëren. Zet donderdag de intentie voor het komende half jaar en start je energetische campagne. Wat wil jij graag in beweging zetten of veranderen (in je basisbehoeften en in (familie)relaties)?

Volle maan in Steenbok

Van vrijdag op zaterdag is het volle maan in Steenbok. De Steenbok volle maan vertelt ons om verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om ons leven(swerk). We kunnen wel zeggen dat we iets willen, maar weerspiegelen onze daden dat ook echt, of leiden ze ons in een andere richting? Deze volle maan kan een aantal harde waarheden leveren, waardoor we eens goed naar onszelf moeten kijken en naar de acties die we ondernemen of juist niet ondernemen.

Tegenovergestelde benaderingen van dezelfde thema's

Kreeft en Steenbok staan tegenover elkaar in de cirkel van dierenriemtekens. Ze staan dus op dezelfde as en hebben een tegenovergestelde benadering van dezelfde thema’s. De zonnewende en volle maan hebben een wisselwerking, beide energieën versterken elkaar. En dat is precies hoe het ook werkt in jouw leven.

Door je overtuigingen en gedachten, en met je houding en gedrag activeer je de metafysische wetten en krachten. Dit zijn bovennatuurlijke energieën die van invloed zijn op situaties en daarmee op het verloop van je leven.

Herijken en harmonie creëren

Iets zeggen en iets doen, zijn twee verschillende dingen. Komende week is een goed moment om dat voor jezelf te herijken en weer met elkaar in harmonie te brengen. Zodat je niet alleen de intentie hebt, maar je er ook daadwerkelijk naartoe werkt. 

Dit komt allemaal uitgebreid aan bod in het boek Je wil. Het geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten. Het bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen. En helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

  • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
  • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
  • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

  • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
  • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
  • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder