Menu👇

Wat is de Wet van aantrekkingskracht?

De Wet van aantrekkingskracht is metafysische wet, ook wel universele wet of spirituele wet genoemd, waarmee je dingen kunt aantrekken.

Maar let op: er is een hiërarchie in metafysische wetten en de Wet van aantrekkingskracht is een lagere metafysische wet. Het werkt onder meer onder de Wet van lot en Wet van karma en dharma. Dit betekent dat als je iets aantrekt dat niet past bij jouw karma en levenslessen, je pijn en lijden in je leven krijgt. Met andere woorden, je kunt wel materialistische voorspoed krijgen, maar dat wil niet zeggen dat je er gelukkig(er) van wordt.

Wet van aantrekkingskracht activeren? Niet doen!

Er zijn mensen die bewust de ‘Wet van aantrekkingskracht’ inzetten om een vorm van materialistisch rijkdom naar zich toe te trekken. Wij raden dit echter af. En wel om het volgende:  

 • Je kunt de jackpot winnen, maar wanneer mensen je anders gaan behandelen of met hun problemen bij je komen in de hoop geld van je te krijgen, dan kan dat juist eenzaamheid en verdriet met zich meebrengen.
 • Je kunt een megabedrijf uit de grond stampen, maar als je daardoor geen tijd meer hebt voor de dingen die je echt lief zijn, word je er op termijn niet gelukkig van. 

Denk dus goed na over wat je wilt, wat je vraagt en daarmee over jezelf afroept. Wat versta jij onder rijkdom van het leven? En dekt dat wat je aanroept wel de volledige essentie daarvan? 

Het is raadzamer om andere, hogere metafysische wetten te activeren, waardoor deze wet in relatie daarmee in werking treedt in plaats van deze wet los aan te roepen.

Meer over universele wetten

Energetische campagne

Daarnaast is het bewust activeren van metafysische wetten slechts één onderdeel van de energetische campagne. Dus het is zinvoller om het in zijn totaliteit te doen. Want, net als bij een fysieke campagne, is de mate van succes afhankelijk van de kwaliteit van je energetische campagne. 

Meer over energetische campagne

18 oktober start opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Wil je niet steeds meebewegen met of opgeslokt worden door andermans energie, keuzes en emoties? Maar wil je ontdekken wie jij bent en wat jij wil, leren bij jezelf te blijven, eigen keuzes te maken en grenzen te herkennen en aangeven? Wil je dingen in jezelf oplossen, zodat je kunt groeien en je leven kunt omvormen naar aangenaam leven zoals jij wil? Doe de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap.

Er is beperkt plek, meld je nu aan.

Lees verder

Nog enkele plekken healingprogramma Wie ben ik | Hogere zelf

Jezelf welkom voelen, acceptatie van wie jij in essentie bent en liefde voor jezelf. Tijdens dit healingprogramma word je meer jezelf. Met de healingen verwijderen we niet-eigen energie. Daarnaast leer jij jouw authentieke zelf ontdekken, het onderscheid kennen tussen wat wel en wat niet van jou is, en te handelen vanuit je ware zelf (je hogere zelf). Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in jezelf, en geef je meer sturing aan je leven.

Lees verder
Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt
 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken
 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

Uitgelicht: Meditatie-healingen

Alles over:

Aanbod healingprogramma's en spirituele opleidingen

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Je ziel

Je ziel is je ware zelf, en dit is een onderdeel van je hogere zelf. Je ziel heeft het bewustzijnsniveau dat passend is voor je zielsmissie.

Lees verder