Wat is de Wet van aantrekkingskracht?

De Wet van aantrekkingskracht is een universele wet, ook wel metafysische wet genoemd, waarmee je dingen kunt aantrekken. Maar let op: de Wet van aantrekkingskracht is een lagere metafysische wet die resulteert in pijn en lijden wanneer jij het activeert op iets dat niet past bij je eigen levensdoelen. Dit komt omdat het onder meer werkt onder de Wet van lot en Wet van karma en dharma. 

Wet van aantrekkingskracht activeren? Niet doen!

Er zijn mensen die bewust de ‘Wet van aantrekkingskracht’ inzetten om een vorm van materialistisch rijkdom naar zich toe te trekken. Wij raden dit echter af. En wel om het volgende:  

  • Je kunt de jackpot winnen, maar wanneer mensen je anders gaan behandelen of met hun problemen bij je komen in de hoop geld van je te krijgen, dan kan dat juist eenzaamheid en verdriet met zich meebrengen.
  • Je kunt een megabedrijf uit de grond stampen, maar als je daardoor geen tijd meer hebt voor de dingen die je echt lief zijn, word je er op termijn niet gelukkig van. 

Denk dus goed na over wat je wilt, wat je vraagt en daarmee over jezelf afroept. Het is raadzamer om andere, hogere metafysische wetten te activeren, waardoor deze wet in relatie daarmee in werking treedt in plaats van deze wet los aan te roepen.

Meer over universele wetten

 

Energetische campagne

Daarnaast is het bewust activeren van metafysische wetten slechts één onderdeel van de energetische campagne. Dus het is zinvoller om het in zijn totaliteit te doen. Want, net als bij een fysieke campagne, is de mate van succes afhankelijk van de kwaliteit van je energetische campagne. 

Meer over energetische campagne

Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder