Vitaliteitsbudget of opleidingsbudget inzetten voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Je kunt jouw ontwikkelbudget, vitaliteitsbudget of opleidingsbudget inzetten voor de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap en voor de verschillende healingprogramma’s of een coachingstraject. 

Ontwikkelbudget, vitaliteitsbudget of opleidingsbudget via boekingsplatform

We werken samen met diverse boekingsplatforms voor opleidingen, zoals Studytube. Ook kunnen we rechtstreeks aan het bedrijf facturen. Dit is geen enkel probleem en we denken juist graag mee hoe jij je ontwikkelbudget, vitaliteitsbudget of opleidingsbudget kunt inzetten. 

Staan wij niet in het boekingsplatform voor opleidingen van jouw werkgever? Ook dan kun je ons benaderen. De ervaring leert is dat onze opleiding, programma’s en persoonlijke trajecten namelijk ook via jullie boekingsplatforms ingediend kunnen worden. Neem gerust contact op voor meer informatie over het inzetten van jouw ontwikkelbudget, vitaliteitsbudget of opleidingsbudget. 

Budget spreiden over meerdere jaren

Is jouw jaarlijkse budget onvoldoende voor de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap? Het is mogelijk om het in termijnen aan je werkgever te facturen. De opleiding heeft een looptijd over meerdere jaren heen, dus het is mogelijk om de kosten over 3 jaarbudgetten te spreiden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

  • Astrid heeft ruimschoots ervaring met grote, complexe verandertrajecten binnen organisaties en het begeleiden van teams en individuen daarbij. Dit deed ze vanuit een energetische, analytische en praktische aanpak. 
  • Jarno zijn talent is om mensen (via healingen) terug te brengen naar hun ware zelf zodat zij in hun eigen kracht komen te staan.

“Ware inzichten en healing waarmee jij in je eigen kracht komt en jouw paradijs op aarde creëert."