Wat is een healing?

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem. Met een healing los je blokkades, trauma’s en gedachteplaatjes en/of projecties op. Verder is een healing het scheiden van energie. Energie die niet van jou is, wordt verwijderd en opgevuld met eigen energie waardoor jij meer jij wordt. Daarnaast is het mogelijk om via een healing je gidsen te updaten, patronen te doorbreken, etc.

Healing bij Lead a normal life

Bij Lead a normal life bieden we healing trajecten aan. Een healing is geen wondermiddel waarbij je in één keer al je problemen of klachten oplost. Over het algemeen zijn er meerdere healingen nodig om echt een wezenlijke verandering in jezelf te bewerkstelligen. Daarnaast krijg je oefeningen mee zodat je leert in je lichaam te zijn, te gronden en je energieveld af te schermen en te reinigen. Zodat je niet opnieuw volloopt met niet-eigen energie.

We hebben een aantal programma’s ontwikkeld om ruis uit je systeem te halen en je innerlijk weten, oftewel intuïtie, te ontwikkelen. Elke module bevat een healing. Het is ook mogelijk om een 1-op-1 healing traject te doorlopen. 

Meer over programma’s 

Meer over 1-op-1 healing traject