About the Linya location

Op 700 meter hoogte aan de voet van de Pyrenee√ęn ligt Linya. De kerk en bijbehorende woning zijn centraal gesitueerd. Precies op een kruising van belangrijke leylijnen. Het is de hoogste plek in de omgeving waardoor je prachtige panorama-views hebt op de bergen van de Pyrenee√ęn, weidse velden en bossen, en uitkijkt op Montserrat.¬†

Ruimte voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Door de rust, ruimte en het open karakter van het landschap krijg je als vanzelf een ruime, open blik. Je kunt het vergelijken met vissen, ze passen zich aan het formaat van hun omgeving aan. Zo worden vissen in een kom lang niet zo groot als vissen van hetzelfde soort in een ruime vijver. 

Voor mensen geldt hetzelfde; wanneer je weidse uitzichten hebt en veel persoonlijke ruimte, dan is er ook ruimte om te groeien. Dit komt mede doordat je energie niet continu wordt ‘afgeleid’ door het energieveld van anderen waar je mee in aanraking komt. ¬†

Health promoting place

Linya lies at a junction of important ley lines, surrounded by forests and vast fields. It is of itself a powerful place. That combined with the energetic garden which we have laid out, makes this a unique place. Not only is it a healing place, it also provides you with the insights you need and provides the development that is appropriate.  

Linya ligt tussen Andorra en Barcelona in. Dit deel van Cataloni√ę is dunbevolkt met veel ongerepte natuur. Dat betekent dat er weinig vervuiling is:

  • Weinig fysieke vervuiling.
  • Nauwelijks straling van UMTS-masten. De straling die er is, wordt grotendeels geabsorbeerd door de natuur.
  • Vrijwel geen luchtvervuiling. Linya ligt op 700 meter hoogte waardoor vervuiling uit lager gelegen industri√ęle gebieden hier niet komt. ¬†

Aangenaam klimaat

Qua weer: 

  • Niet te warm, niet te koud: in de zomer gemiddeld 28 graden en in de winter 11 graden
  • Veel zonuren: Linya ligt in het gebied Solsona wat ‘Land van de zon’ betekent.¬†
  • Geen harde wind: Linya ligt aan de voet van de Pyrenee√ęn, in de luwte van het hooggebergte.¬†

Qua sfeer: 

In dit gebied genieten de mensen van het leven. Ze werken om te leven en niet andersom. Familie en sociale contacten zijn heel belangrijk. De mensen ontspannen hier veel meer waardoor de sfeer ook heel ontspannen en relaxed is. 

Visit us in Linya

Come visit Linya. The visit consists of a stay in the energetic garden plus a healing or coaching session. 

Read more about a visit

Combine with a (short) vacation

There are plenty of activities and tourist attractions near Linya. We highlight some of them:

Boy and girl hanging from a cable car in a climbing forest a 50-minute drive from Linya.

Adventure sports

From swimming, canoeing, rafting and water skiing to bungee jumping, climbing and go-karting. It's all possible in the Linya area.

Read more

Winter sports

Just a 50-minute drive from Linya is the Port del Comte ski resort. There you can ski, snowboard, cross-country ski and even do a tour with husky dogs. 

Read more
Photo with furnished tent from Forest days glamping 15 minutes from Linya.

Overnight

Near Linya, there are plenty of lodging options. From campsites and RV parks to hotels and apartments.

Read more