Bezoek helende plek Linya

Het is mogelijk om bij ons langs te komen. Het bezoek bestaat uit een healing of coachingsessie en verblijf in onze energetic garden

Healing

Afhankelijk van waar je aan wilt werken, kies je voor 1-op-1 healing, healing samen met je partner of healing voor het hele gezin. 

Tijdens een healing stemt Jarno op jou of jullie af en op basis daarvan doet hij een healing die het meest passend is en wat opgelost mag worden. Dit varieert van tijdlijn-healing, familielijn-healing tot healing op schuld, schaamte, angst. Hij beheerst alle technieken, dus vaak is het een combinatie van dingen. Over het algemeen duurt de healing 2 uur.

Verblijf in energetische tuin

Jarno werkt met zijn healingen op de lichamen op zielsniveau. Dit werkt door op alle andere lichamen. Wanneer je tijdens en na de healing in de energetic garden bent, verloopt de doorwerking versneld en natuurlijker. Op die manier versterkt het elkaar. 

Het bezoek bestaat uit een dagdeel. Voor en na de healing heb je tijd om in alle rust de helende plek te ervaren, vragen te stellen én de Bovis waarde te meten. 

Alles wat je wilt weten over een bezoek

Kom alleen, samen met je partner, gezin of vrienden. Ook als je kiest voor een 1-op-1 healing kunnen je reisgenoten meekomen naar de energetische tuin. Jij of jullie zijn op dat moment de enige bezoekers. 

✅ Magnifiek uitzicht op de Pyreneeën 
👌 Koffie, thee, water en wat lekkers inbegrepen
❤️ Suitable for all

De prijs bedraagt 250 euro, incl. btw per dagdeel. Hiervan gaat 10% naar het renoveren van het kerkgebouw en verder ontwikkelen van deze plek. 

Wanneer jullie meerdere healingen willen (bijvoorbeeld jij en je partner allebei een 1-op-1 healing) dan is het mogelijk om meerdere healingen in 1 dagdeel te doen of om meerdere dagdelen te boeken. Informeer naar de mogelijkheden. 

Combineer met (een) korte vakantie

There are plenty of activities and tourist attractions near Linya. We highlight some of them:

Boy and girl hanging from a cable car in a climbing forest a 50-minute drive from Linya.

Adventure sports

From swimming, canoeing, rafting and water skiing to bungee jumping, climbing and go-karting. It's all possible in the Linya area.

Read more

Winter sports

Just a 50-minute drive from Linya is the Port del Comte ski resort. There you can ski, snowboard, cross-country ski and even do a tour with husky dogs. 

Read more
Photo with furnished tent from Forest days glamping 15 minutes from Linya.

Overnight

Near Linya, there are plenty of lodging options. From campsites and RV parks to hotels and apartments.

Read more