Zet je koers uit

De komende dagen is er geen van verandering maar van versterking. Dat wat jij wil manifesteren in je leven is dat waar je nu aan vast moet houden. De energie waar wij nu onder invloed van staan is zeer krachtig. Het versterkt dat wat jij denkt.

Zorg dat je in je kracht staat. Bij jezelf bent en niet wat een ander vindt dat jij moet doen. Wanneer jij tevreden bent met hoe jij het doet. Dan bepaal je nu een koers waar je tevreden mee bent. Loop je als een kip zonder kop rond of doet wat een ander zegt. Sta er dan niet van te kijken dat je op een gegeven moment omvalt. Zonde van je tijd en energie.

Don’t get overwhelmed by the waves but ride them with joy and happiness.

Maak je dromen waar

Geef je dromen niet op voordat je eraan begonnen bent. Stoppen kan altijd nog wanneer je merkt dat de droom niet past bij je werkelijkheid.

Lees verder

Geef niet toe

Je bent geboren voor geluk. Laat je niet intimideren door anderen die jouw geluk nodig hebben om eigen wensen in te vullen. Wanneer er misbruik

Lees verder

Een nieuwe start

Een start van een nieuw begin, begint altijd met het inzetten van je wilskracht. Geef die kracht een boost door intenties uit te spreken voor

Lees verder