Light up your life in a gentle way

In een reeks van 5 workshops inclusief healingen wordt alles wat niet van jou is uit je systeem verwijderd. Hierdoor komen je eigen doelen sterker naar voren en wordt jouw eigen levenspad geoptimaliseerd. Je leert jouw eigen energetische kant kennen en bewust inzetten.

  1. Wat beïnvloed je leven?
  2. Hoe werkt je lichaam?
  3. Hoe bescherm jij jezelf?
  4. Hoe werkt innerlijke communicatie?
  5. Hoe verbeter jij je intuïtie?

Veraangenaam je leven. Kom bij je diepere verlangens en behoeften. Ervaar het cadeau dat jij jezelf kunt geven.

Wanneer?

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende workshop.

Meld je aan per mail.

Prijs: € 250

In 5 delen van 2,5 uur ontvang je per onderwerp een healing en geef ik inzicht hoe je bewuster kunt leven.


Ilja
Ilja

Jarno helpt je op een zachte en effectieve manier om dichter bij jezelf te komen. Jarno laat een ieder in zijn waarde en biedt handvatten zodat je gefaseerd inziet wat je sterk ontwikkelde en nog te ontwikkelen aspecten zijn.

Jacco
Jacco

Ik geniet van de inzichten die ik heb ontvangen. Oefeningen die me beter doen gronden. Daardoor ben ik helderder in mijn hoofd en lichaam. Bewuster van mijzelf, mijn omgeving en de natuur. Het begin van een nieuwe fase in mijn leven.

Esther
Esther

Jarno weet waar hij over praat en doet dat heel duidelijk en ook met plezier. Jarno vertelt je niet wat je moet doen en hij zegt ook niet wat hij al weet over je. Hij maakt het je daarmee niet makkelijk maar uiteindelijk kom je er zelf achter.

Lyanne
Lyanne

De workshop 'Light up my life' heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Ik durf meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Het heeft mij een anker gegeven in moeilijke situaties. Ik ben blij dat ik mezelf dit kado heb gegeven.

Mariëlle
Mariëlle

Ik heb helderheid gekregen in mijn innerlijk weten, handelen en wat ik wel en niet kan. Dit is altijd al mijn doel geweest en dankzij de workshop is dit naar een next level gebracht. Daardoor ben ik gegroeid als ziel.