Workshop

Een engel op je schouder? Onbewust heb je dit zelf gecreëerd. Leer dat bewust inzetten tijdens de 5-delige workshop.

Light up your life in a gentle way

Ken jij het gevoel dat soms alles mee zit. Beter dan je zelf had durven dromen? Of dat er een engel op je schouder zat die je ‘gered’ heeft? Dat zijn momenten die je onbewust zelf gecreëerd hebt. En dat onbewuste kun je bewust gaan inzetten. Hoe? Dat leer je tijdens deze 5-delige workshop.

  1. Wat beïnvloed je leven?
  2. Hoe werkt je lichaam?
  3. Hoe bescherm jij jezelf?
  4. Hoe werkt innerlijke communicatie?
  5. Hoe verbeter jij je intuïtie?

Veraangenaam je leven. Kom bij je diepere verlangens en behoeften. Ervaar het cadeau dat jij jezelf kunt geven.

Wanneer?

De huidige workshop is vol. Blijf op de hoogte wanneer de eerst volgende serie start. Meld je aan via de inschrijf knop.

Prijs: € 250

In 5 delen van 2,5 uur ontvang je per onderwerp een healing en geef ik inzicht hoe je bewuster kunt leven.

Waar?

Landgoed Barthenhorst
Wehlseweg 87, Didam

Ilja – deelnemer workshop
Ilja – deelnemer workshop

Jarno helpt je op een zachte en effectieve manier om dichter bij jezelf te komen. Jarno laat een ieder in zijn waarde en biedt handvatten zodat je gefaseerd inziet wat je sterk ontwikkelde en nog te ontwikkelen aspecten zijn.

Jacco – deelnemer workshop
Jacco – deelnemer workshop

Ik geniet van de inzichten die ik heb ontvangen. Oefeningen die me beter doen gronden. Daardoor ben ik helderder in mijn hoofd en lichaam. Bewuster van mijzelf, mijn omgeving en de natuur. Het begin van een nieuwe fase in mijn leven.

Esther – deelnemer workshop
Esther – deelnemer workshop

Jarno weet waar hij over praat en doet dat heel duidelijk en ook met plezier. Jarno vertelt je niet wat je moet doen en hij zegt ook niet wat hij al weet over je. Hij maakt het je daarmee niet makkelijk maar uiteindelijk kom je er zelf achter.

Lyanne – deelnemer workshop
Lyanne – deelnemer workshop

De workshop 'Light up my life' heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Ik durf meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Het heeft mij een anker gegeven in moeilijke situaties. Ik ben blij dat ik mezelf dit kado heb gegeven.

Mariëlle – deelnemer workshop
Mariëlle – deelnemer workshop

Ik heb helderheid gekregen in mijn innerlijk weten, handelen en wat ik wel en niet kan. Dit is altijd al mijn doel geweest en dankzij de workshop is dit naar een next level gebracht. Daardoor ben ik gegroeid als ziel.