Woorden hebben lading

Woorden hebben lading


Gisteren was een dag van ontlading. Vandaag heb je de kans om jezelf op te laden op de manier die jij wilt. En dat valt te sturen met woorden die je uitspreekt naar een ander. En wellicht nog belangrijker. Naar jezelf.

Toelichting: dit kan toch elke dag zou je zeggen. Dat klopt. Echter is er wel een verschil. Je bent een energie systeem. Op verschillende manieren stop je energie in jezelf. Eten, zon, plek waar je woont. Maar ook hoe je gedraagt en uit spreekt.

Af en toe is er een periode dat de natuur je ontlaad en oplaad. Met wat voor ‘lading’ jij dat doet daar heb je invloed op. Door op te laden met dat wat jou goed doet. Heeft dat uitwerking over de komende periode.

Dit is wel iets anders dan het uitzetten van een intentie of wens. Dit soort dagen zijn ervoor om je intentie of wens kracht bij te zetten. Dus belangrijk voor de kans van slagen van wat je wil bereiken.

En ja het beste is dit om dagelijks vol te houden. Maar ik vind het al goed wanneer je eraan begint. Want daar gaat het uiteindelijk om. Gewoon doen.