Werk met liefde

Werk met liefde


De beste tip voor vandaag is. Werk aan iets met liefde. Dan recycle je de rotzooi energie die momenteel uit je komt en zet je het om in iets moois. Ik zal uitleggen wat ik bedoel.

Soms is het verstandig om niet teveel in detail af te stemmen wat er gaande is. Vandaag is er één van. Momenteel wordt je als een tube tandpasta uitgeknepen. Dit is gewoon de energie die in de lucht hangt. Je kan proberen ertegen te verzetten. Maar ermee werken is handiger. Dit is de beste manier zoals ik het kan omschrijven zonder een heel lang verhaal te schrijven. De rotzooi wat eruit komt moet opgeruimd worden. Door vandaag actief te zijn is het makkelijker deze energie te verwerken.

Blijf niet in je hoofd hangen. Wanneer je daar op afstemt zal je merken dat er een lichte druk op je kruinchakra is. Blijf je daar dan kan je vandaag of eigenlijk al vanaf gisteren ellendig voelen. Verplaats je aandacht naar je hartcentrum. Hier kun je liefde laten stromen. Dit is geen emotie maar een energiebron. Het helpt je de rotzooi wat uit je komt te transformeren. In plaats dat je het gaat verwerken door te malen in je hoofd. En eigenlijk bevangen raakt.