Menu👇

Spirituele ontwikkeling

Wat is spirituele ontwikkeling? Spirituele ontwikkeling betekent steeds bewuster worden waardoor je meer en meer vanuit je eigen wijsheid; je intuïtie, gaat leven.

Spirituele ontwikkeling zorgt ervoor dat je leert aanvoelen wat er nodig is en beter weet of je iets wel of niet moet doen. Maar ook energetisch je leven aansturen zodat er kansen ontstaan, en signalen leren herkennen zodat de kansen niet aan je voorbijgaan. Iedereen kan dit leren, ook jij.

Je intuïtie verbeteren

Iedereen draagt een schat aan kennis bij zich. Alleen lang niet iedereen kan daar bijkomen. Bijvoorbeeld door onzekerheden, belemmerende overtuigingen of hokjes waar je in geplaatst bent. Wat ons betreft heeft spirituele ontwikkeling dan ook als doel om bij je eigen wijsheid; je intuïtie, te kunnen komen. En te leren daarnaar te handelen.

Wil jij jezelf echt spiritueel ontwikkelen en intuïtief leven? Volg dan de opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap. Of start met het healingprogramma Wie ben ik | Hogere Zelf

Alles is energie en van invloed op jou

Het is belangrijk om te beseffen dat alles energie is en een bewustzijn heeft. Jij, maar ook alles en iedereen om je heen. Dit heeft een wisselwerking op elkaar en resoneert met elkaar. Hoe meer energie van anderen in jouw systeem terechtkomt, hoe verder jij van jezelf; je eigen intuïtie, verwijderd raakt. Bij je eigen wijsheid, oftewel je innerlijk weten komen, betekent dus je ontdoen van energie die niet van jou is. Denk aan:

 • energie waar jij je mee omringt, zoals energie uit relaties, gebeurtenissen en trauma’s 
 • energie die je consumeert, via voeding, maar ook medicijnen en make-up
 • energie waar jij in leeft, zoals de plek waar je woont en de spullen om je heen 

Om bij je eigen essentie te komen, is het nodig je vrij te maken van gedachteplaatjes, projecties, trauma’s en/of blokkades uit dit of andere levens. Plus je energiesysteem af te schermen en te reinigen van prikkelingen en energie van anderen zodat je puur bent en blijft. Via healingen kun je dit proces ontzettend versnellen. Lees alles over healingen.

Wil jij je verdiepen in hoe je energetisch in elkaar zit? In het spirituele handboek Je zijn staat alles uitgelegd over je energetisch systeem (lichamen, 12 hoofdchakra’s, aura, energieveld), waarmee jij op aarde komt (unieke programmering, gidsen, hulpmiddelen) en transformatie van energie. Ook bevat het oefeningen die je helpen tot jezelf te komen en jezelf af te schermen voor energie van buitenaf. 

Opleiding Persoonlijk en spiritueel leiderschap

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière en je eigen leven. Deze opleiding is voor iedereen die vanuit eigen essentie en kracht wil leven, creëren en manifesteren. Zowel privé als zakelijk.

Lees verder

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder

Spirituele boeken

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

 • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
 • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
 • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff.

Boek Je wil

Dit boek: 

 • geeft inzicht in de hiërarchie en werking van 42 metafysische wetten en krachten.
 • bevat oefeningen zodat jij leert om bewust hogere wetten in te zetten en zodoende de energetische setting te veranderen.
 • helpt je jouw vrouwelijke en mannelijke kracht in balans te krijgen zodat jij jouw levenskracht optimaal kunt benutten. 
Je last Van een harde les naar een stuwende kracht: transformeer je karma.

Boek Je last

Dit boek:

 • geeft inzicht in karma, het ontstaan ervan en hoe het tot uiting komt

 • staat vol voorbeelden van karma-situaties en uitwerkingen om het concreet te maken

 • bevat healingoefeningen waarmee jij jouw karma vermindert en de last die daaruit is voortgekomen, (deels) kunt helen

De sprekende voorbeelden geven je een inkijk in wat een healing is en wat er tijdens healingen naar voren komt.

€ 22,50 incl. btw en verzending in NL. 

Alles over:

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

“Het is geen mysterie, het is het wonder dat leven heet waardoor er magische momenten ontstaan."