Spirituele ontwikkeling

Wat is spirituele ontwikkeling? Spirituele ontwikkeling betekent steeds bewuster worden waardoor je meer en meer vanuit je eigen wijsheid; je intuïtie, gaat leven.

Spirituele ontwikkeling zorgt ervoor dat je leert aanvoelen wat er nodig is en beter weet of je iets wel of niet moet doen. Maar ook signalen en kansen die zich voordoen leert herkennen. Iedereen kan dit leren, ook jij.

Je intuïtie verbeteren

Iedereen draagt een schat aan kennis bij zich. Alleen lang niet iedereen kan daar bijkomen. Bijvoorbeeld door onzekerheden, belemmerende overtuigingen of hokjes waar je in geplaatst bent. Wat ons betreft heeft spirituele ontwikkeling dan ook als doel om bij je eigen wijsheid; je intuïtie, te kunnen komen. En te leren daarnaar te handelen.

Wil jij jezelf echt spiritueel ontwikkelen en intuïtief leven? Volg dan de opleiding Intuïtief leven. Aanvoelen wat er nodig is, weten of je iets wel of niet moet doen en het juiste moment afwachten om je kansen  te grijpen. Dat is leven vanuit je intuïtie; je eigen wijsheid. Toegang tot deze wijsheid kun je ontwikkelen. De opleiding Intuïtief leven is hierop gericht. Lees meer over de opleiding Intuïtief leven

Alles is energie en van invloed op jou

Het is belangrijk om te beseffen dat alles energie is en een bewustzijn heeft. Jij, maar ook alles en iedereen om je heen. Dit heeft een wisselwerking op elkaar en resoneert met elkaar. Hoe meer energie van anderen in jouw systeem terechtkomt, hoe verder jij van jezelf; je eigen intuïtie, verwijderd raakt. Bij je eigen wijsheid, oftewel je innerlijk weten komen, betekent dus je ontdoen van energie die niet van jou is. Denk aan:

  • energie waar jij je mee omringt, zoals energie uit relaties, gebeurtenissen en trauma’s 
  • energie die je consumeert, via voeding, maar ook medicijnen en make-up
  • energie waar jij in leeft, zoals de plek waar je woont en de spullen om je heen 

Om bij je eigen essentie te komen, is het nodig je vrij te maken van gedachteplaatjes, projecties, trauma’s en/of blokkades uit dit of andere levens. Plus je energiesysteem af te schermen en te reinigen van prikkelingen en energie van anderen zodat je puur bent en blijft. Via healingen kun je dit proces ontzettend versnellen. Lees alles over healingen.

Wil jij je verdiepen in hoe je energetisch in elkaar zit? In het spirituele handboek Je zijn staat alles uitgelegd over je energetisch systeem (lichamen, 12 hoofdchakra’s, aura, energieveld), waarmee jij op aarde komt (unieke programmering, gidsen, hulpmiddelen) en transformatie van energie. Ook bevat het oefeningen die je helpen tot jezelf te komen en jezelf af te schermen voor energie van buitenaf. 

Spirituele ontwaking

Bij spirituele ontwaking kom je tot het inzicht dat er meer is dan wat je fysiek op aarde ziet. Je vraagt je af waarom je hier op aarde bent.

Lees verder

Spirituele boeken

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder