Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Verandering in je leven

Alles wat jij bereikt of wat jou overkomt, roep jij grotendeels over jezelf af. Bewust of onbewust. Neem zelf sturing en ga leven zoals jij dat wil. Wij leren je graag hoe je dit doet en begeleiden je daarbij indien nodig. 

Verandering in het bedrijfsleven

Vaak komt het gedrag van de organisatie (processen, mensen en tooling) niet overeen met de wens van de organisatie (missie en visie). Wil je dit veranderen? Wij helpen je er graag bij. Bekijk de mogelijkheden. 

"Bedenk dat je altijd kunt kiezen om het anders te doen. Elk moment van de dag. Zit je in de knoop, maak het los. En als dat niet meer lukt, hak knopen door om jezelf te bevrijden."

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. 

Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. Het boek Je wil bevat uitleg en handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast bieden we een online sessie, 1-daagse workshop, 1-op-1 begeleidingstraject en losse adviesgesprekken om je hierbij te ondersteunen. Interesse? Bekijk hoe we jou kunnen helpen.