Online sessie Projecties vanuit maatschappelijke druk verwijderen

Zondag 31 oktober | 20.30 uur – 21.30 uur | Online sessie incl. healing | Schrijf je in

Je opvoeding, schooltijd, de maatschappij. Slechts een paar voorbeelden van wat je vormt. Aangeleerd gedrag, verwachtingspatronen en rollen. Doen omdat het zo hoort, niet omdat je het zelf graag wilt. 

Iedereen wordt gevormd door zijn of haar omgeving. Hierdoor kleven overtuigingen van anderen aan jou. Ook overtuigingen voortkomend uit onderdrukking, angst of minderwaardigheid. Je moet mee in de massa, gehoorzaam gedrag vertonen. Waardoor jij jezelf en eigen belangen opzij schuift; opoffert.  

Vaak komen deze projecties voort uit karma (contracten en verbintenissen) uit andere levens.

Via healingen kun jij deze projecties beetje bij beetje neutraliseren, weghalen en opvullen met eigen energie. Tijdens de online sessie gaan we dit doen. 

Doe jij ook mee? Tot de 31ste. 

 

Liefs Jarno en Astrid 

 

Wat gaan we doen?

We doen oefeningen waardoor jij jezelf leert afschermen voor projecties van anderen. Daarnaast doen we een healing om een deel van de projecties die jij nu in jouw aura en chakra’s hebt op dit vlak te neutraliseren en te verwijderen. 

Jij hoeft niets voor te bereiden. Je hebt geen ervaring met meditatie, mindfullness of iets anders nodig. Ernaar luisteren en meedoen is voldoende. 

Projecties verwijderen tijdens afnemende maan

De periode tussen volle maan en nieuwe maan (20 oktober tot 4 november), is de periode van afmaken, opruimen, afstand nemen en rusten, ook de maan doet elke dag iets minder. 31 oktober + de week erna is dan ook een uitstekend moment om te werken aan het vrijmaken van projecties vanuit maatschappelijke druk.

Meld je nu aan voor de sessie Projecties verwijderen

Wanneer: zondag 31 oktober 20.30 uurKun je niet op deze tijd live aanwezig zijn? Geen probleem, deze sessie blijft 1 week beschikbaar voor jou, om terug te kijken en mee te doen. Zo vaak als je wilt.

Wat: live online sessie Projecties verwijderen. Je ontvangt een link om live online aanwezig te zijn bij deze sessie. Jij kan ons zien, wij jou niet. Je kunt wel vragen stellen via de chat. 

👉Ticket : Live meedoen + 1 week terugkijken online sessie Projecties verwijderen voor € 12,50. Klik hier om ticket aan te schaffen

Een healing is een herprogrammering van je energiesysteem. Met een healing kun je onder andere:

  • in één keer een heleboel energie loslaten
  • gedachteplaatjes en projecties neutraliseren
  • blokkades en trauma’s oplossen
  • je gidsen en levenspaden updaten
  • je verschillende lichamen weer laten samenwerken

 

Verder is een healing het scheiden van energie. Energie die niet van jou is, wordt geneutraliseerd en verwijderd. De lege plekken in je energiesysteem die daardoor ontstaan worden opgevuld met eigen energie waardoor jij meer jij wordt. Hierdoor wordt je algehele trillingsfrequentie langzaamaan steeds hoger.

Het voordeel van met regelmaat een healing doen, is dat je steeds meer jezelf wordt, waardoor je mentaal sterker wordt en in je kracht komt te staan. Waardoor je trillingsfrequentie steeds verder omhooggaat.

Je komt op aarde met bagage uit andere levens. Iedereen heeft e.e.a. op te lossen in dit leven. Dit proces kun je versnellen en veraangenamen via healingen. Daarmee los je onder meer overbodige pijnen, blokkades en projecties op waardoor je dat niet hoeft te doorleven. 

De programma's zijn opgezet om je in rap tempo terug bij jezelf te brengen en je te leren om bij jezelf te blijven.

De online healingen passen binnen een bepaald thema. Als het je triggert, dan heb je er iets in op te lossen. Zo simpel is het. 

Bij een individueel traject stemt Jarno op jouw hogere zelf af om te zien wat de punten zijn om aan te werken en met welke healingspirits. 

Tijdens een healing wordt gewerkt met energie, dat heeft een trillingsfrequentie. En op basis van frequenties kun je connectie maken.

Vergelijk het met de telefoon, je bent niet bij elkaar in de buurt, door de verbinding van energie binnen het netwerk kun je elkaar horen. Hetzelfde geldt voor online ontmoetingen, zoals Zoom. Door de verbinding van energie kun je elkaar zien en horen, ongeacht de fysieke afstand tussen de deelnemers. Bij een healing werkt dit hetzelfde. De werking van de healing is hetzelfde, of je nu fysiek aanwezig bent of niet.

Wel is het zo dat wanneer je bij Jarno in de buurt bent, dat hij je automatisch meeneemt in zijn energieveld. Waardoor je voorafgaand aan de healing al tot rust komt.

Het maakt voor de werking van de healing niets uit of je eraan deelneemt op het moment dat het plaatsvindt of dat je het achteraf terugkijkt. Je hebt meerdere lichamen en elk lichaam zit in een andere dimensie (realiteit), zoals fysieke dimensie hier op aarde, astrale dimensie, etc. Deze dimensies en daarmee lichamen zijn tijdloos.

Aangezien je met een healing niet werkt op je fysiek lichaam, maar op je andere lichamen, is dit tijdloos. En kun je dit fysiek op een later moment bekijken.

Channeling

Het is belangrijk om te beseffen dat er tijdens een healing met energie wordt gewerkt en dat de healer slechts het doorgeefluik (channeling) is van de connectie die wordt gemaakt. Het is absoluut niet de bedoeling dat de healer eigen energie of levensprocessen erdoorheen verwerkt. 

Je kunt een healing vergelijken met een operatie, maar dan energetisch. Als je voor je fysiek lichaam een operatie ondergaat, wil je dat dit in een schone, veilige ruimte gebeurt met gereedschap dat daarvoor bedoeld is en chirurgen die weten wat ze doen. Dat geldt voor een healing net zo. Ook daarbij is het belangrijk om het in een afgeschermde ruimte te doen (healingspace), met de juiste tooling (healingtechnieken) en de expertise die hiervoor nodig is (healingspirits en engelen).

Healingspace en healingspirits

Om er zeker van te zijn dat het om energie van een healingspirit gaat, en niet van andere intelligente wezens die zich voordoen als healingspirit, is het van belang om met een een healingspace te werken en de healing altijd via de engelen te laten lopen.

Een healingspace is een veilige ruimte om je heen. Vergelijk het met absolute privacy. Het is een afgesloten ruimte waar niets doorheen komt zodat jij je eigen innerlijke processen kunt veranderen zonder dat je andermans processen verstoort. Iedereen heeft zijn eigen levenslessen en je wilt niet dat een ander onbedoeld in jouw frequentie van healing terechtkomt.   

Of een healer wel of geen connectie kan maken met healingspirits wordt bepaald door het bewustzijnsniveau van de healer en in hoeverre de healer zelf zijn of haar eigen energiesysteem heeft geoptimaliseerd. Dit is een proces van jaren.

Healingtechnieken

Jarno heeft ruim 20 jaar opleiding gehad in high magic technieken vanuit de oude Mystery Schools. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met healingen, beheerst alle hermetica technieken en kan connectie maken met alle healingspirits die groei naar heelheid ondersteunen.

Dit betekent dat Jarno tijdens healingen connectie maakt met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces.