Plekken van oud zeer

Het is nooit te vroeg om jezelf een dag vol kleur te geven. Het zal je niet verbazen dat wanneer je niet gaat chagrijnen om niks dat de dag al leuker is. Maar besef je ook dat het soms komt dat je niet lekker in je vel zit wanneer je op een plek komt (zeker tijdens #vakantie) waar je in oude levens geen leuke periode hebt doorleeft. Alleen niet relevant meer is voor het huidige leven.

Dit is overbodige karma. #Levenslessen die zonder moeite opgelost kan worden. Vaak ben je daar juist om die reden en is de vakantie of uitje enkel het hulpmiddel om op die plek te komen.

Het oplossen van oud zeer is vaak helemaal niet ingewikkeld en gaat doorgaans onbewust. Los het op door je zinnen te verzetten en je humeur te transformeren. En wanneer dat even niet lukt iemand vragen die je daar bij helpt. Dergelijke momenten geven je vaak ook veel inzicht waardoor je besluit het voortaan anders aan te pakken. In die zin is het erg zinvol om #karma op te ruimen. Maar soms is het toch best lastig doordat de oude levenslessen best zwaar zijn.

In ons boek ‘Je zijn’ staat een oefening over karma oplossen die helpt oude pijnen op te lossen wanneer het niet zonder moeite gaat.

Maak je dromen waar

Geef je dromen niet op voordat je eraan begonnen bent. Stoppen kan altijd nog wanneer je merkt dat de droom niet past bij je werkelijkheid.

Lees verder

Geef niet toe

Je bent geboren voor geluk. Laat je niet intimideren door anderen die jouw geluk nodig hebben om eigen wensen in te vullen. Wanneer er misbruik

Lees verder

Een nieuwe start

Een start van een nieuw begin, begint altijd met het inzetten van je wilskracht. Geef die kracht een boost door intenties uit te spreken voor

Lees verder