Over Jarno Tiethoff

Van aanvoelen tot doorzien

Iedereen wordt geboren met een alwetendheid en een fijngevoelige Intuïtie. De meesten verliezen dit in de babyjaren, door de opvoeding en denkwijzen in de westerse maatschappij. Bij een enkeling blijft dit aanwezig en ontwikkelt het zich steeds verder. Zo ook bij mij. Van een basisvertrouwen en aanvoelen tot doorzien.

In mijn jeugd dacht ik dat het heel normaal was om vrij in het leven te staan. Totdat ik erachter kwam dat dit voor het merendeel helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Ik leerde inzien hoe het kwijtraken van je intuïtie het leven belemmert en bemoeilijkt. Maar ook, hoe je dit kunt oplossen en voor de toekomst kunt voorkomen door het opnieuw aan te leren.

Toen we als gezin een wake-up call kregen, heb ik mijn spirituele technieken en kennis verder ontwikkeld. Om te verifiëren of mijn inzichten kloppen en daadwerkelijk je leven kunnen veraangenamen, heb ik classes gevolgd aan de Spiritual Arts Academy. Daar ben ik erachter gekomen dat mijn spirituele technieken zeer goed ontwikkeld zijn. Het is ons gelukt om het geschetste toekomstbeeld van artsen vol pijn, beperkingen en medicijnen om te vormen naar een normaal en aangenaam leven.

Ik zette het altijd al in voor mijn andere bedrijf, een adviesbureau voor de begeleiding van aanleg en onderhoud van sportaccommodaties. En het bedrijf van mijn vrouw, een adviesbureau gespecialiseerd in digitale transformatie. Met alle ervaringen, kennis en kunde die we afgelopen jaren hebben opgedaan, ben ik er klaar voor om het ook in te zetten voor anderen.

Ik help je bij het identificeren en verwijderen van blokkades die je persoonlijke groei tegenhouden. Hoe je eigen zelfvernietigende patronen en gedrag kunt herkennen. Leer bewust je doelen te creëren met de juiste tools en mindset.

Jarno Tiethoff