Over Astrid van Pluuren

Analytisch, praktisch en oplossingsgericht.

In mijn werk kijk ik naar de ambities en visie van de organisatie, analyseer ik in hoeverre de strategieën, plannen, processen en werkwijzen bijdragen aan het realiseren van de ambities en visie of dit juist belemmeren. Om dit vervolgens aan te pakken en te verbeteren. Hierbij ben ik gespecialiseerd in digitale dienstverlening en efficiënter werken door medewerkers. Met mijn bedrijf Lead to Change werk ik met name voor rijksoverheden.

Toen bij mijn zoontje de diagnose reumatoïde artritis (RA) werd gesteld en de artsen een toekomstbeeld schetsten vol pijn, belemmeringen en medicijnen, kwam de analist in mij naar boven. De analist die niet zomaar iets voor waar aanneemt en net zolang doorvraagt of onderzoekt totdat we bij de kern van het probleem zijn.

Zo heb ik me afgelopen jaren verdiept in voeding, vitaminen, oliën, leefomgeving, planten en stenen. Ben ik expert op een van die afzonderlijke gebieden? Nee, zeker niet. Maar, ik ben inmiddels wel een ervaringsdeskundige die weet welke invloed dit heeft op je welbevinden en hoe je met een aantal basis uitgangspunten je leven positief kunt beïnvloeden, kunt voorkomen dat je ziek wordt of als je ziek bent, hiermee kunt bijdragen aan een voorspoedig herstel.

De kennis en ervaringen die ik afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik graag met anderen.

Astrid van Pluuren