Over mij

The I am that I am inside of me makes me the person I want to be. Make decisions consciously. Choose the life you want it to be.

Van aanvoelen tot doorzien

Iedereen wordt geboren met een alwetendheid en een fijngevoelige Intuïtie. De meesten verliezen dit in de babyjaren, door de opvoeding en denkwijzen in de westerse maatschappij. Bij een enkeling blijft dit aanwezig en ontwikkelt het zich steeds verder. Zo ook bij mij. Van een basisvertrouwen en aanvoelen tot doorzien.

In mijn jeugd dacht ik dat het heel normaal was om vrij in het leven te staan. Totdat ik erachter kwam dat dit voor het merendeel helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Ik leerde inzien hoe het kwijtraken van je intuïtie het leven belemmert en bemoeilijkt. Maar ook, hoe je dit kunt oplossen en voor de toekomst kunt voorkomen door het opnieuw aan te leren.

Om te verifiëren of mijn inzichten kloppen en daadwerkelijk je leven kunnen veraangenamen, heb ik classes gevolgd aan de Spiritual Arts Academy. Daar ben ik erachter gekomen dat mijn spirituele technieken zeer goed ontwikkeld zijn. Ik zette het altijd al in voor mijn eigen gezin en bedrijf. Nu ben ik er klaar voor om het ook in te zetten voor anderen.

Ik help je bij het identificeren en verwijderen van blokkades die je persoonlijke groei tegenhouden. Hoe je eigen zelfvernietigende patronen en gedrag kunt herkennen. Leer bewust je doelen te creëren met de juiste tools en mindset.

The person I am today, I wasn’t the day before.
The I am that I am inside of me, makes me the person I want to be.
Make your decisions consciously. Choose the life you want it to be.
Your progress is a matter of choice.

Jarno Tiethoff