Opleiding Intuïtief leven

Aanvoelen wat er nodig is, weten of je iets wel of niet moet doen en het juiste moment afwachten en kansen aangrijpen. Leven vanuit je intuïtie; je eigen wijsheid. Toegang tot je eigen wijsheid, kun je ontwikkelen; persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Deze opleiding Intuïtief leven is daarop gericht. 

"Met eigen wijsheid bedoelen wij de wijsheid die op een dieper level in jezelf zit, de signalen en hints die je vanuit je gidsen krijgt en het aanroepen van metafysische (spirituele) wetten."

Weg naar je intuïtie vrijmaken en verstevigen

Iedereen heeft een innerlijke wijsheid; jij ook. Alleen kan lang niet iedereen daar goed bij. Je wordt gevormd door de opvoeding die je meekrijgt, wat je meemaakt en met wie je omgaat. En dan hebben wij het nog niet eens over andere levens, karma die je als bagage meeneemt en de levenslessen waarmee je hier op aarde bent. 

Iedereen heeft patronen, overtuigingen en gedachten bij zich die je ervan weerhouden niet volledig jezelf te zijn. Zonde, want het is wel degelijk mogelijk om daaraan te werken. En dat is precies wat we tijdens deze opleiding Intuïtief leven doen.  

Over de opleiding Intuïtief leven

Tijdens de opleiding Intuïtief leven:

  • krijg je inzicht in de (gedrags)patronen, overtuigingen en gedachten die jou belemmeren
  • onderga je healingen om dit, voor zover mogelijk, te neutraliseren en weg te halen
  • leer je signalen en kansen herkennen, en gebruik te maken van hogere metafysische (spirituele) wetten

Waardoor het een stuk makkelijker wordt om te vertrouwen op je intuïtie en volgens je eigen wijsheid te gaan leven.

Intuïtief leven: vanuit je eigen wijsheid leven in plaats van wat een ander je vertelt of oplegt:

  • Hoe handig is het als jij aanvoelt of je iets wel of niet moet doen. 
  • Hoe fijn is het als je weet wanneer (negatieve) gedachten wel of niet van jezelf zijn. En of je er dus wel of niet iets mee moet.
  • Hoe bijzonder is het als jij signalen van je gidsen en kansen die voorbijkomen herkent en oppikt. 
  • Hoe prettig is het als jij weet of energie van jezelf of van buiten jezelf is. En het kunt neutraliseren en terugsturen. 
  • Hoe mooi is het als je leeft op een manier waar je blij van wordt en waardoor je gaat stralen.

Dat is het doel van persoonlijke en spirituele ontwikkeling; dat je blij bent met jezelf, je relaties en de dingen die je doet. En dat ook uitstraalt. Lees meer over onze visie op spiritualiteit 

In de praktijk betekent dit vaak ook je leven (deels) opnieuw inrichten en vormgeven. Grenzen aangeven, keuzes maken en prioriteiten stellen. Tijdens de opleiding word je hierin begeleid, zodat je niet alleen aanvoelt dat je het anders wilt, maar het ook daadwerkelijk kunt gaan doen.

Praktische informatie

De opleiding Intuïtief leven bestaat uit 5 dagdelen, lesmateriaal en 15 minuten thuisstudie per dag. Je sluit de opleiding af met het certificaat Intuïtief leven.

De waarde van deze opleiding is niet in geld uit te drukken. Het is life changing, kennis, ervaring en technieken die je de rest van je leven meeneemt. Om er toch een bedrag aan te hangen, is de prijs 555 euro, overeenkomstig met het engelengetal dat staat voor: Er komt een grote verandering, vertrouw je keuzes en blijf bij jezelf en je eigen wijsheid.  

In november en december gaat deze opleiding op verschillende dagen van start. De opleiding is dit jaar nog aftrekbaar van de belasting. Schrijf je vandaag nog in.

De locatie is Didam. Het is mogelijk om de opleiding (deels) live online te volgen. Je logt dan tijdens de lesdagen in om via Zoom mee te doen.

Een greep uit de recensies

Docenten opleiding Intuïtief leven

De opleiding wordt verzorgt door de auteurs van het spirituele handboek Je zijn. Jarno Tiethoff, energetisch expert en healer. Astrid van Pluuren adviseur persoonlijk en spiritueel leiderschap.