Ons collectieve bewustzijn is gespannen

Er hangt een voelbare spanning in de lucht. Een spanning die losstaat van je persoonlijke situatie. Maar die wel degelijk impact heeft op de conditie van je eigen energiesysteem wanneer jij je hier niet bewust van bent en je ervoor afschermt. Dit geldt voor iedereen, of je nu hooggevoelig bent of niet.

Stress van anderen is van invloed op jou

Onderzoeken wijzen uit dat de mentale gezondheid van Nederlanders in de eerste helft van 2021 op het laagste niveau is sinds de start van de monitoring in 2001. Steeds meer mensen zijn angstig, gestrest of somber. En dat heeft invloed op jouw eigen gemoedstoestand. In het blog ‘Trillingsfrequentie verhogen, wat, waarom en hoe’ staat beschreven hoe jouw eigen energieveld resoneert met de energie om je heen.

Het percentage mensen dat psychisch ongezond is, is in 2021 gestegen naar 15,5%
Bron: CBS

Energetische storm

Dat steeds meer mensen psychische klachten hebben, wordt vooral toegeschreven aan de situatie rondom corona. Maar, dat is feitelijk een uitwerking van de chaotische energie in het universum waar de aarde onderdeel van uitmaakt.

Zorg voor energetische bescherming

Wanneer het buiten stormt, houd je daar rekening mee. Je trekt een extra jas aan of neemt een paraplu mee. En als het heel hard stormt dan blijf je binnen. Toch gaan de meeste mensen onbeschermd de energetische storm in. Met als gevolg een overballast, uitgeput of beschadigd energiesysteem waardoor psychische en/of fysieke klachten ontstaan.

Zonde, want er zijn oefeningen waarmee jij je kunt afschermen en technieken om spanning los te laten.

Online sessie ‘Spanning loslaten’

Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op spanning en vooral het loslaten ervan. Ook doen we een healing die we speciaal ontwikkeld hebben om in één keer veel energie te ontladen. Waardoor jij flink wat spanning loslaat. Deze sessie is on demand, dit betekent dat jij dit op elk moment kunt volgen. Wanneer jij er het meest aan toe bent. Lees meer over de sessie, incl. meditatie-healing Spanning loslaten.

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Alles over

Leef zoals je wil

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder

“Volledig bewust zijn binnen je bewustzijn, dat is je ideale levenspad.”