Ons collectieve bewustzijn is gespannen

Er hangt een voelbare spanning in de lucht. Een spanning die losstaat van je persoonlijke situatie. Maar die wel degelijk impact heeft op de conditie van je eigen energiesysteem wanneer jij je hier niet bewust van bent en je ervoor afschermt. Dit geldt voor iedereen, of je nu hooggevoelig bent of niet.

Stress van anderen is van invloed op jou

Onderzoeken wijzen uit dat de mentale gezondheid van Nederlanders in de eerste helft van 2021 op het laagste niveau is sinds de start van de monitoring in 2001. Steeds meer mensen zijn angstig, gestrest of somber. En dat heeft invloed op jouw eigen gemoedstoestand. In het blog ‘Trillingsfrequentie verhogen, wat, waarom en hoe’ staat beschreven hoe jouw eigen energieveld resoneert met de energie om je heen.

Het percentage mensen dat psychisch ongezond is, is in 2021 gestegen naar 15,5%
Bron: CBS

Energetische storm

Dat steeds meer mensen psychische klachten hebben, wordt vooral toegeschreven aan de situatie rondom corona. Maar, dat is feitelijk een uitwerking van de chaotische energie in het universum waar de aarde onderdeel van uitmaakt.

Zorg voor energetische bescherming

Wanneer het buiten stormt, houd je daar rekening mee. Je trekt een extra jas aan of neemt een paraplu mee. En als het heel hard stormt dan blijf je binnen. Toch gaan de meeste mensen onbeschermd de energetische storm in. Met als gevolg een overballast, uitgeput of beschadigd energiesysteem waardoor psychische en/of fysieke klachten ontstaan.

Zonde, want er zijn oefeningen waarmee jij je kunt afschermen en technieken om spanning los te laten.

Online sessie ‘Spanning loslaten’

Tijdens deze online sessie gaan we dieper in op spanning en vooral het loslaten ervan. Ook doen we een healing die we speciaal ontwikkeld hebben om in één keer veel energie te ontladen. Waardoor jij flink wat spanning loslaat.

Zondag 24 oktober om 20.30 uur
Kun je niet op dit moment, geen probleem. Je kunt de sessie de hele week terugkijken en meedoen.

Inschrijven