Moeiteloos leven

Het is van belang om juist dat te doen wat je leven verrijkt. Veel zaken vallen dan af waar je geen moeite voor hoeft te doen. 

Klinkt gemakkelijk en dat is het ook. De belemmering om te doen wat je leven leuker maakt zijn overtuigingen die aangeleerd zijn of vanuit pijnlijke situaties geleerd zijn. Dit is waar je aan kunt werken om deze blokkades te verwijderen. Weet dat iedereen eerst puin moet ruimen voordat groei ontstaat. Maar nog belangrijker. Creëer een klimaat om je heen waar optimale groei mogelijk is.

Besef dat er altijd hulp is wanneer je de overtuiging loslaat dat je er alleen voor staat of alles zelf moet oplossen. En om die reden hulp niet ziet of weigert.

💖 Tijdens ons basisprogramma van 5 modules, 5 healingen ontwikkel je persoonlijke ontwikkeling op een ander level!

De basis waarmee jij in je ware kracht komt te staan: 
✅ Levenspaden optimaliseren.

✅ Gedachten en projecties rondom schuld, schaamte en angst verwijderen.

✅ Zorgen dat al je lichamen met elkaar gaan samenwerken om je levensdoelen op een goede manier te kunnen bereiken.

✅ Connectie met je gidsen optimaliseren om de begeleiding voor je levenspaden te verbeteren.

✅ Eigen blokkades opheffen zodat je jouw doelen gemakkelijker behaalt.

Zie basisprogramma Wie ben ik.

Maak je dromen waar

Geef je dromen niet op voordat je eraan begonnen bent. Stoppen kan altijd nog wanneer je merkt dat de droom niet past bij je werkelijkheid.

Lees verder

Geef niet toe

Je bent geboren voor geluk. Laat je niet intimideren door anderen die jouw geluk nodig hebben om eigen wensen in te vullen. Wanneer er misbruik

Lees verder

Een nieuwe start

Een start van een nieuw begin, begint altijd met het inzetten van je wilskracht. Geef die kracht een boost door intenties uit te spreken voor

Lees verder