Krijg meer rust in je hoofd en lijf

Zondag rustdag. Een perfecte dag om op adem te komen. Zowel fysiek als energetisch. 

Hoe je meer rust in je hoofd en lijf krijgt. Lead a normal life
Alles is energie en van invloed op jouw energie. Door continue prikkeling ontstaat er overbelasting in je energiesysteem…
…met onrust in je hoofd en lijf als gevolg. Creëer meer rust en laat spanning los met deze 4 tips.
1. Energie ontladen Ontladen is essentieel. Zeker wanneer je heftige emoties hebt. Wandelen in het bos, uitwaaien aan zee, muziek maken. Allemaal vormen om te ontspannen en je te ontdoen van overbodige energie. Je kunt ook energie reguleren met ademhalingstechnieken, zoals Ki breathing. 
2. Gronden Gronding is de verbinding met de aarde die de energie ververst die je bewustzijn verbruikt en in je chakra’s opslaat. Het heeft eenzelfde functie als ademhalen. Met ademhalen doe je dit in je fysiek lichaam, gronding doe je in je subtiel fysiek lichaam.
3. Prikkelarme voeding Gefabriceerde voedingsmiddelen zitten vaak vol toevoegingen, zoals suikers, e-nummers, oliën, etc. Dit bevat kunstmatige, toxische energie. Jouw energiesysteem gaat in de overdrive om dit te verwerken en om te zetten naar motorische energie voor je lichaam.
4. Creëer rust in de slaapkamer Verwijder apparaten en overbodige spullen uit je slaapkamer. Reinig de slaapkamer van werk-/schoolenergie. Zowel fysiek als energetisch.

Intuïtie verbeteren

Wat is je intuïtie? Intuïtie is een combinatie van verschillende interne waarnemingen die samen zorgen voor innerlijk weten, bedoeld om je te kunnen ontwikkelen als ziel.

Lees verder

Alles over:

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht, auteurs Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Spirituele opleidingen en healingprogramma's