Krijg meer rust in je hoofd en lijf

Zondag rustdag. Een perfecte dag om op adem te komen. Zowel fysiek als energetisch. 

Hoe je meer rust in je hoofd en lijf krijgt. Lead a normal life
Alles is energie en van invloed op jouw energie. Door continue prikkeling ontstaat er overbelasting in je energiesysteem…
…met onrust in je hoofd en lijf als gevolg. Creëer meer rust en laat spanning los met deze 4 tips.
1. Energie ontladen Ontladen is essentieel. Zeker wanneer je heftige emoties hebt. Wandelen in het bos, uitwaaien aan zee, muziek maken. Allemaal vormen om te ontspannen en je te ontdoen van overbodige energie. Je kunt ook energie reguleren met ademhalingstechnieken, zoals Ki breathing. 
2. Gronden Gronding is de verbinding met de aarde die de energie ververst die je bewustzijn verbruikt en in je chakra’s opslaat. Het heeft eenzelfde functie als ademhalen. Met ademhalen doe je dit in je fysiek lichaam, gronding doe je in je subtiel fysiek lichaam.
3. Prikkelarme voeding Gefabriceerde voedingsmiddelen zitten vaak vol toevoegingen, zoals suikers, e-nummers, oliën, etc. Dit bevat kunstmatige, toxische energie. Jouw energiesysteem gaat in de overdrive om dit te verwerken en om te zetten naar motorische energie voor je lichaam.
4. Creëer rust in de slaapkamer Verwijder apparaten en overbodige spullen uit je slaapkamer. Reinig de slaapkamer van werk-/schoolenergie. Zowel fysiek als energetisch.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder