Foto energiebericht gele Lis
Jarno Tiethoff

Jarno Tiethoff

Luister naar jezelf

Iedereen is gevoelig, spiritueel, HSP. Enkel de overtuiging in jezelf maakt dat je denkt dat het niet zo is. Wanneer je daar mee kunt leven en de beperkingen die daar bij horen accepteert, is daar niks mis mee. Maar wanneer je moeiteloos wilt leven met behulp van je zintuigen, wat spiritualiteit, HSP of geef het een naam feitelijk is, dan zul je naar jezelf moeten luisteren om deze te ontwikkelen. Dit heeft met vertrouwen te maken.

Doorgaans wordt je van jongs af aan aangeleerd te vertrouwen op anderen. Je ouders, familie, leraren, mensen die een studie gevolgd hebben etcetera. ‘Die zal het wel weten want die heeft er voor geleerd’ Let op dat je eigen verstand en gevoel niet uitschakelt.

Het gaat er eigenlijk om dat je zelfstandig wordt en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Gooi overtuigingen van je af dat je moet leunen op anderen om je eigen leven comfortabel te maken. Het is een oneindige zoektocht naar eigen geluk wanneer je aan dergelijke overtuigingen vasthoudt.

Als je niet kunt vertrouwen op eigen zintuigen doordat je gevoelloos bent, is de kans groot dat er misbruik van wordt gemaakt. Gevoelloos zijn is aangeleerd. Vertrouwen op eigen zintuigen is ook aan te leren. Aan jezelf de keuze.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Energiebericht

Maak je dromen waar

Geef je dromen niet op voordat je eraan begonnen bent. Stoppen kan altijd nog wanneer je merkt dat de droom niet past bij je werkelijkheid.

Lees verder
Energiebericht

Vrouwelijke kracht

Erkenning van je vrouwelijke kracht in je, creëert een creatieve gemoedstoestand in je hogere geest. Deze toestand helpt je te begrijpen hoe het leven werkt.

Lees verder
Energiebericht

Geef niet toe

Je bent geboren voor geluk. Laat je niet intimideren door anderen die jouw geluk nodig hebben om eigen wensen in te vullen. Wanneer er misbruik

Lees verder
Energiebericht

Een nieuwe start

Een start van een nieuw begin, begint altijd met het inzetten van je wilskracht. Geef die kracht een boost door intenties uit te spreken voor

Lees verder
Energiebericht

Moeiteloos leven

Het is van belang om juist dat te doen wat je leven verrijkt. Veel zaken vallen dan af waar je geen moeite voor hoeft te

Lees verder