Lead to Change

Vaak komt het gedrag van de organisatie (processen, mensen en tooling) niet overeen met de wens van de organisatie (missie en visie). Wil je een verandering? Handel daarnaar. Wij helpen je daar graag bij. 

Inzicht en energie om te veranderen: groepen (teams en afdelingen)

De werking van energie

Geeft inzicht in de werking van energie en hoe dat doorwerkt in de organisatie en prestaties plus (privé)leven van medewerkers. Pakket bevat presentatie, energetische APK en boek Je zijn.

Lees verder

De kracht van universele wetten

Geeft inzicht in de universele wetten en de uitwerking ervan op situaties op basis van het gedrag in de organisatie. Pakket bevat workshop, boek Je wil en online sessie Ontdek wat je wil en hoe je dat realiseert.

Lees verder

Opleiding spiritueel leiderschap

Spiritueel leiderschap kenmerkt zich door aanvoelen wat er nodig is, weten of je iets wel of niet moet doen en het juiste moment afwachten om je kansen te grijpen. Spiritueel leiderschap is vanuit je intuïtie leidinggeven en sturing geven.

Dat wil niet zeggen dat intuïtief werken allemaal vrijblijvend is waarbij er helemaal niets vastligt of waarbij je nergens op kunt sturen. Integendeel. Het gaat juist om focus: doelen voor ogen hebben, intenties uitzetten en situaties creëren waarbinnen het kan manifesteren. 

Lees verder

Energetisch reinigen organisatie

Systemen hebben een collectief bewustzijn, een bewustzijn van het ‘eenheidlichaam’ en een zwaartemiddelpunt. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het dus van belang om regelmatig te kijken naar de energieën die van invloed zijn op je bedrijf en of dat wel past bij de idealen en overtuigingen waarmee jij het bedrijf hebt opgericht, en de intenties die jij voor je bedrijf hebt. Op die manier voorkom je dat je bedrijf een kant op beweegt die jij zelf niet wilt, en op den duur ook niet meer kunt stoppen. 

Interesse in een bedrijfshealing? Neem contact op!

Personele en organisatorische ontwikkeling

Doorlichten organisatie: analyse en advies

Analyse van processen, werkwijzen en tools in relatie tot de missie en visie van de organisatie. Advies over de te nemen stappen en energie om te veranderen. 

Begeleiding tijdens verandertraject

Reflectie, feedback, inzicht, inspiratie en advies tijdens de implementatie van een verandertraject en dagelijkse praktijk daarvan. 

Benieuwd wat we voor jouw organisatie, afdeling of team kunnen betekenen? 

Adviseur

Astrid van Pluuren, strategisch adviseur en energetisch expert, verzorgt deze trajecten. “Ik heb ruimschoots ervaring met het leiden en begeleiden van verandertrajecten bij grote organisaties. Ik doorzie situaties, weet de juiste vragen te stellen en tot de kern door te dringen. Door dat te verhelderen en te verwoorden, geef ik mensen de inzichten die ze nodig hebben om flinke stappen vooruit te zetten. In hun leven met hun team of bedrijf.”

Bekijk volledige LinkedIn-profiel

Referenties

Nannie Linnenbank, Belastingdienst: “Astrid vindt makkelijk haar weg in complexe krachtenvelden. Daarbij overtuigt zij moeiteloos bestuurders, collega’s en andere stakeholders, en weet weerstand vaak om te buigen. Dat doet zij door flexibel de aansluiting te maken op haar gesprekspartner, te achterhalen waar weerstand zit en haar gesprekspartner mee te nemen in wat een verandering hem of haar oplevert.” 

Marc Cornelissen, LDCR: “Astrid pakt elke klus zeer voortvarend op, met resultaat. Dit deed zij op diplomatieke wijze, met een uitstekend inzicht in de bestuurlijke verhoudingen binnen de complexe organisatie die de Rechtspraak is. Een grote kracht van Astrid is dat zij snel weet te schakelen tussen bestuurlijk-organisatorische kwesties en de dagelijkse uitvoering.”

Bart Rijs, Raad voor de Rechtspraak: “Astrid is een ideaal persoon om vernieuwende projecten in een complexe omgeving tot een goed resultaat te brengen. Met haar all round kennis van content, business en IT heeft ze bewezen dat ze organisatiedoelen kan omzetten in digitale communicatieoplossingen. Ze is resultaatgericht, werkt keihard, denkt altijd in mogelijkheden en is nooit voor één gat gevangen. Astrid krijgt dingen voor elkaar.”

Wineke Perrels, Rijkswaterstaat: “Astrid is wat mij betreft de verpersoonlijking van ‘getting things done’. Zij is doortastend, vasthoudend en weet goed overzicht te houden. Er is weinig wat haar ontgaat, en toch weet ze hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden. Inhoudelijk is ze fantastisch. Als ze iets tegenkomt dat ze nog niet weet of kent, dan maakt ze zich dit snel eigen. En daarbij heeft ze ook nog eens een werktempo dat twee keer hoger ligt dan gemiddeld.”

Benieuwd wat we voor jouw organisatie, afdeling of team kunnen betekenen?