Merijn had ernstige gewrichtsreuma, maar genas door healing en een andere leefstijl: "Je kunt zelf veel doen aan je gezondheid"

Merijn was nog maar 7 jaar toen hij verschillende onverklaarbare klachten kreeg. De artsen stelden reuma vast, en de toekomst van Merijn zou bestaan uit pijn, medicijnen en beperkingen. Wij onderzochten hoe hij zou kunnen leven zonder die medicijnen. Door middel van healing en het drastisch veranderen van onze leefstijl was Merijn binnen een jaar klachtenvrij en is hij zelfs genezen verklaard.

Via healing programmering veranderen

Hoe kan het dat Merijn die ontstekingen krijgt en dat zijn lichaam niet in staat is om dat op te lossen? Met die vraag zijn we aan de slag gegaan. Astrid richtte zich op de voeding en verbeteren van de leefomgeving, Jarno ging energetisch aan de slag. “Je energiesysteem bestaat uit een fysiek deel en een veel groter niet fysiek deel. Zo heb je naast de zeven hoofdchakra’s in je fysiek lichaam, nog vijf hoofdchakra’s daarbuiten. En naast je fysiek lichaam heb je diverse andere lichamen, zoals een astraallichaam, mentaal lichaam en causaal lichaam. Dit is allemaal met elkaar verbonden in je energiesysteem. 

Bij veel klachten uit de pijn zich fysiek of mentaal, maar ligt de oorzaak in diepere lagen. Zo ook bij Merijn. Het causaal lichaam is het lichaam waarin je levenspad en –lessen, oorzaak en gevolg zijn opgeslagen. Vergelijk het met een programmering. Merijn zijn programmering was zo ingesteld dat hij energie en pijn van anderen overnam. Hierdoor kreeg hij zoveel energie van anderen binnen dat zijn energiesysteem dat niet langer kon verwerken en er ophopingen van energie ontstonden; ontstekingen. 

Door via healing zijn programmering te veranderen en door hem te leren hoe hij zijn energieveld afschermt en reinigt, kreeg hij niet langer overmatig veel energie van anderen in zijn systeem en is daarmee de oorzaak van de ontstekingen opgelost.” Binnen een jaar tijd was Merijn klachtenvrij. 

Zelf aan de slag

Je kunt zelf sturing kunt geven aan je leven en aan je gezondheid. Maar je moet dan wel weten hoe het energetisch werkt. Het boek Je zijn geeft je de inzichten en handvatten om mee aan de slag te gaan. Het is geschreven vanuit healing, dit betekent dat wanneer je het leest, je delen in jezelf heelt zodat je ook daadwerkelijk tot de inzichten komt die jij nodig hebt om aan je energie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling te werken. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.