Veel mensen zijn altijd bezig met gronden met de aarde of volle maan. Maar vandaag valt mij op hoe zacht de zon is. En dan bedoel ik niet het weer. Maar hoe de zon bij je binnen komt. Hoe de zon straalt.

Elk mens is anders en niet voor elk mens is het handig om alleen maar te aarden. Balans in jezelf brengen heeft ook te maken met connectie maken met dat wat jij bent. Op mijn website staat de oefening gronden. Pas de oefening eens toe door:

Stap 1: gronden met de aarde
Stap 2: gronden met de maan
Stap 3: gronden met de zon
Stap 4: gronden met de cosmos

Ik zie altijd meditaties dat je 10 minuten bezig bent om te gronden. In mijn opinie grond je direct. Dat je daarna 10 minuten de energie door jezelf heen laat werken. Dat is wat je moet ervaren. Voel eens met welke gronding je het beste in balans komt.