Hoe je jouw werk meteen loslaat

Vaak heb je tijdens de vakantie enkele dagen nodig om je werk los te kunnen laten. Zeker wanneer je veel hebt thuisgewerkt en in dezelfde omgeving blijft. Deze tips helpen je om je sneller te ontdoen van werkenergie. Fijne vakantie. 

Hoe je jouw werk meteen loslaat, lead a normal life
Tijdens je werkdag maak je onderdeel uit van het bedrijf waarvoor je werkt. Je maakt een verbinding met de energie van het bedrijf, je collega’s en klanten…
…heel handig, tijdens je werk. Privé een stuk minder. Laat je werk los zodra je klaar bent met werken met deze 4 tips.
1. Verbreek verbindingen Tijdens je werk maak je verbindingen met het bedrijf, je functie, werk, collega’s, etc. Door de verbinding kun je elkaar aanvoelen en ‘lezen’. Verbreek de verbinding nadat je klaar bent zodat je energie niet langer wegvloeit.
2. Ontdoe je werkruimte van werkenergie Zeker wanneer je thuiswerkt, is het belangrijk om je werkruimte te reinigen. Zowel fysiek als energetisch.
3. Eigen energieveld reinigen Je gaat regelmatig onder de douche om je fysiek lichaam schoon te houden. Breidt dit uit met een energetische douche. Om de energie van die dag van je af te spoelen.
4. Kom in het hier en nu Door volledig in je lichaam te zitten, te gronden en naar je focuspunt te gaan, neem je als vanzelf afstand van gedachten die niet bij je horen.
Je wil | Krijg wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je wil

Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. Daar heb je meer invloed op, dan je denkt. Hoe? Door mee te bewegen op de ritmes en cycli van het universum en bewust metafysische wetten te activeren.  

Dit boek geeft inzicht in de metafysische wetten en krachten die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. 

Je zijn, vanuit je zijn heb je toegang tot alles wat jij nodig hebt: kom in je kracht | Spiritueel boek | Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff

Boek Je zijn

Dit boek:

  • geeft inzicht in alle lagen van je energiesysteem, wat daarop van invloed is en hoe je hier zelf invloed op uitoefent. Zowel energetisch als praktisch. 
  • bevat oefeningen om je te ontdoen van energie die niet van jou is en om je energieveld af te schermen. 
  • staat vol tips waarmee jij je energiesysteem naar een hogere frequentie tilt.

Online sessie, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Slechts 12,50 euro per sessie. 

Alles over:

Realisatie | Inzicht, doen, verwezenlijken

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar.  

Wat jij wil | Workshop, incl. healing

Tijdens deze workshop begeleiden we je om bij de essentie te komen van wat jij wil en wat daarvoor nodig is. We gaan zowel energetisch als analytisch en praktisch aan de slag met essentiële intenties, herijken van je leven daaraan en uitzetten van jouw energetische campagne.

Lees verder