Het is niet slim om te denken dat je niet slim bent

Het is niet slim om te denken dat je niet slim bent


Gedachten in je hoofd die beweren dat dit wel zo is, horen niet bij je thuis. Ook andere negatieve gedachten niet. Dit heb ik al jaren geleden achter mij gelaten toen ik ontdekte dat deze gedachten van anderen vastzaten in mijn aura. Deze kun je verwijderen met heling en oefeningen. En nog belangrijker je kunt er ook voor afschermen. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Het kost in ieder geval minder moeite dan negatieve gedachten die je aandacht continu bezig houden of zelfs voorkomen dat je stappen neemt die goed voor je zijn.

Er wordt nog al wat van iedereen gevraagd op dit moment. Deze periode kom je sterk door, door positief en stabiel te zijn. Ongeacht wat een ander vindt. Doe het op jouw manier.

Op mijn website staat de oefening ‘aura afschermen’. Na een tijdje merk je dat er minder nieuwe negatieve gedachten jouw energieveld binnen komen.