Handel uit eigen wil

De komende periode is er eentje van tot jezelf komen.

Een aantal mensen hebben me gevraagd waarom ik even stop met berichten plaatsen. Hierbij een toelichting:

Ik post even niet omdat het goed is op dit moment niet naar een ander te luisteren. Ook niet naar mij. Luister naar jezelf. Zo ervaar je de komende periode zoals het voor jou optimaal is. Handel naar wat passend is voor jou. Wanneer het goed is voor jou. Dan is het ook goed voor een ander.

Begrijp me niet verkeerd. De feestdagen in december vind ik best leuk. Maar zorgt er ook voor dat veel mensen compleet uit balans raken. Bij kinderen is dit heel goed zichtbaar. Alle spanning wat deze periode oplevert en de energie er doorgaans uit komt met veel geruzie enz. Vraag jezelf af. Is dit het waard?

Vaak is de herinnering fijn doordat de vervelende momenten vaak uit je gedachte gefilterd is. Probeer niet een herinnering werkelijkheid te maken die niet volledig waar is.

Veel mensen handelen nu op een wijze omdat het volgens maatschappij zo hoort. Met als gevolg dat er veel mensen zijn die tijdens kerst met gevoelens van alleen zijn kampen. Of juist het verplichte bezoek enz moeten omgaan.

‘Eigenlijk inhalen wat je in feite elke dag kunt doen maar wellicht voor je uit hebt geschoven om wat voor reden dan ook.’

Juist in combinatie met de energie die nu aanwezig is kan dit je echt van slag brengen. En zoals ik eerder heb geschreven over het leven in een golfslagbad. Geniet van hoge golven. Kom bij jezelf bij lage golven zodat je de volgende golf kan ervaren als geluk ipv dat je een golf van ellende over je heen krijgt.

Maak je dromen waar

Geef je dromen niet op voordat je eraan begonnen bent. Stoppen kan altijd nog wanneer je merkt dat de droom niet past bij je werkelijkheid.

Lees verder

Geef niet toe

Je bent geboren voor geluk. Laat je niet intimideren door anderen die jouw geluk nodig hebben om eigen wensen in te vullen. Wanneer er misbruik

Lees verder

Een nieuwe start

Een start van een nieuw begin, begint altijd met het inzetten van je wilskracht. Geef die kracht een boost door intenties uit te spreken voor

Lees verder