Fyziek?
Voed jezelf met gezonde energie

Tijdens het programma Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie krijg je inzicht in de energetische waarde van je voeding en je leefomgeving. En hoe dat van invloed is op je levenspad en het verloop ervan. Je leert hoe je dit zelf positief beïnvloedt. Kortom, van fyziek naar fysieke heling.

Module 1:

Helende voeding; eet je gezond

Tijdens deze module krijg je inzicht in de invloed van jouw voeding op je levenspad en het verloop ervan. Je leert over de energetische waarde van voeding voor jouw gehele systeem.  Ook staan we uitgebreid stil bij ontstekingsremmend versus ontstekingsbevorderend voedsel.

Module 2:

Energetische upgrade huis; leef in gezondheid

Je resoneert met de frequentie van je omgeving. Wat jij in huis hebt, bepaalt hoe jij je voelt. Leer welke factoren in en rond je huis een rol spelen en hoe je dat bewust inzet om er een gezonde plek van te maken.

Module 3:

Gezonde intenties en programmeringen

Tijdens deze module zoomen we dieper in op intenties en programmeringen op voeding en leefomgeving, en hoe dit is opgeslagen in jouw systeem. Wat is het, wat doet het met je en hoe kun je ziekmakende programmeringen omvormen naar gezonde? Je leert het tijdens deze module. 

Aankomende startdata

  • Het programma Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie start doorlopend. Schrijf je in en we nemen contact op om te kijken welk moment het beste schikt. 

Programma Fyziek? Voed jezelf met gezonde energie

Helende voeding en leefomgeving
349
  • Inzicht in de energetische waarde van voeding en je leefomgeving
  • Opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan
  • Kennis om jezelf fysiek te helen