Oefening Vrouwelijke en mannelijke energie in balans | Nodig voor creatie en manifestatie

Iedereen heeft vrouwelijke kracht en mannelijke kracht in zich. Je bent allemaal geboren uit energie van een vrouw en een man. Vrouwelijke energie is naar binnen treden, creatie. Mannelijke energie naar buiten treden manifestatie. Door het vrouwelijke en mannelijke te combineren ontstaat levenskracht. 

Bij veel mensen is de balans tussen vrouwelijke kracht en mannelijke kracht verstoort. Dit komt doordat er wereldwijd een onderdrukking is van vrouwen en op vrouwelijke kracht. Deze oefening is bedoeld om jouw eigen vrouwelijke kracht en mannelijke kracht meer in balans te brengen. 

In balans brengen vrouwelijke energie en mannelijke energie

Je kunt jouw vrouwelijke en mannelijke energie meer in balans brengen via de zingende ringen. Door hiermee te werken, kun je connecties die je (onbewust) aangaat met onderdrukking op je vrouwelijke en mannelijke kracht verbreken.

De zingende ringen zijn zeven ringen met elk een eigen toon van de toonladder. Dit zijn flexibele multidimensionale ringen, verbonden met de realiteit van muziek. De plek waar alle muziek aanwezig is. Muziek is een universeel bewustzijn, muziek verbindt ook mensen.

  • Haal in gedachten je vrouwelijke energie naar voren. Dit doe je door het simpelweg te benoemen of visualiseren.
  • Laat aan de bovenkant van je vrouwelijke energie de zingende ringen ontstaan. Ook dit doe je door het te benoemen of visualiseren.
  • Laat de ringen als een scanner zakken tot onder je vrouwelijke energie.
  • Laat de ringen als een scanner vanuit de onderkant van je vrouwelijke energie opstijgen naar de bovenkant. Eigenlijk hetzelfde als de vorige stap, maar dan de terugweg.
  • Voer alle stappen nogmaals uit, maar nu voor je mannelijke energie.
  • Laat beide energieën samenkomen in je focuspunt, dit punt zit onder je navel. Dit doe je door het te benoemen of visualiseren.
  • Laat de zingende ringen door je focuspunt gaan (heen en terug).

Deze oefening is gericht op het in balans brengen van je vrouwelijke energie en mannelijke energie in je fysiek lichaam. Wil je dit ook laten doorwerken in je andere lichamen? Lees dan het book You want, daarin staat beschreven hoe je dat doet. Ook is daarin meer uitgelegd over de rol van vrouwelijke en mannelijke kracht en wat de onderdrukking daarvan betekent. 

Blokkades op vrouwelijke energie oplossen

Doordat er een wereldwijde onderdrukking is van vrouwen en vrouwelijk kracht, is er ook een wereldwijd verzet daartegen. Waardoor de ‘Krachten van weerstand’ daarop werken. De Healing op krachten van weerstand is specifiek gericht op weerstand dat blokkades veroorzaakt op vrouwelijke kracht. Tijdens deze online sessie die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt, worden de ongezonde vormen hiervan omgevormd zodat de blokkades opgelost worden. Meer over online sessie Healing op krachten van weerstand

Wil jij niet alleen de oefeningen doen, maar ook af van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten? Volg dan een van de spirituele opleidingen of healingprogramma’s. Deze geven je de benodigde inzichten en helpen je met behulp van healingen op een zachte manier om deze belemmeringen en blokkades op te lossen.  

Wil je graag meer achtergrondinformatie bij de oefeningen en weten hoe het precies zit energetisch? Lees dan de boeken Je zijn en Je wil. 

Your being, from your being you have access to everything you need: come into your power | Spiritual book | Astrid van Pluuren and Jarno Tiethoff

Book Being You

This book:

  • provides insight into all layers of your energy system, what influences it and how you can influence it. Both energetically and practically. 
  • contains exercises to rid yourself of energy that is not yours and to shield your energy field. 
  • is full of tips that will help you lift your energy system to a higher frequency.
Your Will | Get what you want using the universal laws and forces | Astrid van Pluuren and Jarno Tiethoff

Book You Will

Doing the right thing in the right place at the right time. When everything falls together and it turns out even better than you could have imagined. You have more influence on that than you think. How? By moving with the rhythms and cycles of the universe and consciously activating metaphysical laws.  

This book provides insight into the metaphysical laws and forces that affect what, how and when you create and manifest.