Karma en dharma

Karma en dharma zijn termen die in meerdere religies en culturen voorkomen. Wij gebruiken dezelfde woorden, echter, de artikelen zijn geschreven vanuit de kennis en inzichten die wij in ons dragen. En die jou helpt om meer inzicht te krijgen in waarom dingen gaan zoals ze gaan en hoe je daar zelf meer op kunt sturen.

Wat is karma?

Jouw karma is de bagage die je meeneemt uit andere levens en wat je opbouwt in dit leven. Veel situaties komen voort uit karma.

Read more

Lords of Karma

De Lords of Karma zijn de energetische rechters die oordelen over karma-verbintenissen en deze kunnen ontbinden.

Read more

Ladies of Dharma

De Ladies of Dharma zijn de begeleiders van het leven en helpen je om boven de materie uit te stijgen. Ze zijn verbonden met Mercurius.

Read more

Online sessies, incl. healing uitgelicht

Vooral in relaties binnen de familie zijn er vaak veel karmische verbanden. Waarom? Jouw hoger bewustzijn (hogere zelf) kiest de familie uit die het beste past bij jouw levensplan, het karma dat je op wilt lossen en de levenslessen die je wilt leren. Je familie is immers een van de meest vormende omgevingen in je leven. 

Vaak komen karmische-verbintenissen en beloften aan jezelf voort uit verzet in andere levens dat onder de ‘Krachten van weerstand’ zulke grote proporties heeft aangenomen, dat het opnieuw in je leven komt om ermee te leren omgaan. 

Forces of Resistance | Healing

If you have a belief in yourself that you don't want something or are resisting something, it comes right into your life. Often it becomes a resistance which creates blockages.

Read more