How do I know if a healing can help me?

Je wordt allemaal gevormd door je opvoeding, wat je meemaakt en met wie je omgaat. En dan hebben wij het nog niet eens over andere levens, karma die je als bagage meeneemt en de levenslessen waarmee je hier op aarde bent. Iedereen heeft patronen, overtuigingen en gedachten bij zich die je ervan weerhouden volledig jezelf te zijn.
Wanneer je mentaal hartstikke sterk bent en er flink tegenaan gaat, kun je dit doorbreken. Dat is keihard werken, terwijl er ook een andere, zachtere manier is om jezelf hiervan te bevrijden. Via healingen kun je deze (gedrags)patronen, overtuigingen en gedachten langzaamaan neutraliseren en weghalen. 
Daarnaast kun je er met healingen voor zorgen dat je geen onnodige lastige, pijnlijke of vervelende situaties op je pad krijgt. Maar alleen de situaties die je nodig hebt om je levenslessen te leren en er persoonlijk van te groeien.
Bij een individueel traject stemt Jarno op jouw hogere zelf af om te zien wat de punten zijn om aan te werken en met welke healingspirits. De programma’s zijn opgezet om je in rap tempo terug bij jezelf te brengen en je te leren om bij jezelf te blijven. De online healingen passen binnen een bepaald thema en zijn bedoeld als een APK. Je onderhoudt en reinigt je fysiek lichaam ook. Met deze healingen doe je dat ook voor je energetische lichamen. Als het onderwerp van de healing je triggert, dan heb je er iets in op te lossen. Zo simpel is het.

Everything you want to know about a healing

What is a healing?

A healing is a reprogramming of your energy system and separation of energies. It gently frees you from obstructive (behavioral) patterns, beliefs and thoughts.

Read more

What do I feel from a healing?

What you feel during a healing is person-dependent and varies from one healing to another. Some people get very tired, while others feel hot or cold. If it is an intense healing, you may have sore muscles or feel sluggish for several days.

Read more

Online sessies, incl. healing: kijken wanneer het jou uitkomt

Forces of Resistance | Healing

If you have a belief in yourself that you don't want something or are resisting something, it comes right into your life. Often it becomes a resistance which creates blockages.

Read more

Liever een 1-op-1 healing?

Wil je liever een healing die helemaal is afgestemd op jou en de aandachtspunten die jij momenteel in je leven ervaart? Geen probleem. Wij verzorgen ook 1-op-1 healingen en individuele healingstrajecten, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Informeer naar de mogelijkheden. Contact.