Coaching | Inzicht, doen, realiseren

Realisatie daar draait het om. Realisatie in jezelf van wie je bent en wat jij wilt. Plus het daadwerkelijk realiseren daarvan. Wil je een verandering? Handel daarnaar. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij leren je graag hoe je dit doet en coachen je daarbij indien nodig. 

Verandering in je leven

Alles wat jij bereikt of wat jou overkomt, roep jij grotendeels over jezelf af. Bewust of onbewust. Neem zelf sturing en ga leven zoals jij dat wil. Wij leren je graag hoe je dit doet en coachen je daarbij indien nodig. 

Verandering in je werk

Of je nu een eigen bedrijf hebt, leidinggevende functie of meer sturing wilt op je eigen carrière. Veel mensen werken fysiek heel hard om iets te bereiken, zonder te kijken naar de energetische kant. Terwijl je daarmee juist de grote veranderingen teweegbrengt. 

"Bedenk dat je altijd kunt kiezen om het anders te doen. Elk moment van de dag. Zit je in de knoop, maak het los. En als dat niet meer lukt, hak knopen door om jezelf te bevrijden."

Met healingen kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. 

Vervolgens is het wel zaak om het ook daadwerkelijk te doen. De boeken ‘Je zijn‘, ‘Je wil‘ en ‘Je last‘ bevatten uitleg en (healing)oefeningen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Wil je liever onder begeleiding aan de slag? Neem contact op