Basisprogramma: Wie ben ik

Basisprogramma:

Wie ben ik

De eerste 3 modules bevatten de benodigde stappen om tot jezelf te komen. Module 4 en 5 zijn erop gericht om meer uit jezelf te halen.

De eerste 3 modules bevatten de benodigde stappen om tot jezelf te komen. Module 4 en 5 zijn erop gericht om meer uit jezelf te halen.

Module 1:

Ben jij wel volledig jij?

Welkom om wie je bent. Acceptatie van wie je bent. Loslaten wie je niet bent. Dat is waar deze module over gaat. Door je vrij te maken van delen die jij niet bent, ontstaat de ruimte om levenspaden los te laten die niet bij jou horen. Het opent ook de weg naar nieuwe levenspaden die geblokkeerd waren door het verlangen van dat wat jij niet bent. Het proces maakt dat je vanuit pijn gerelateerd handelen transformeert naar ‘zijn’ verbonden handelen.

Module 2:

Aura en chakra's reinigen

Je energiesysteem (lichamen, aura en chakrasysteem) is vaak zwaar vervuild en/of beschadigd. Zonder dat je er bewust van bent, zit je systeem vol met projecties, gedachten en ervaringen van anderen. Tijdens de module leer je oefeningen om je chakra’s en aura schoon te maken. Ook vindt er healing plaats op je aura op 3 kerngebieden: schuld, schaamte en angst. Door je aura hierop te healen, bevrijd jij jezelf van de noodzaak om gedrag te vertonen dat hieruit voortkomt.

Module 3:

Verbinding met je ware zelf

Denkrichtingen, programmering en emotionele gedragspatronen zorgen dat je veelvuldig op de automatische piloot leeft. In deze module leer je jouw authentieke zelf te ontdekken en meer jezelf te worden. Je leert het onderscheid te kennen tussen wat wel en wat niet van jou is en te handelen vanuit je ware zelf. Je ware zelf is je essentie verbonden met je ziele-essentie, je hogere zelf. 

Module 4:

In contact met je gidsen

Gidsen kunnen je helpen met het helder maken van je doelen, creëren van kansen en ontwikkelen van je talenten. Je leert signalen van je gidsen te herkennen en krijgt oefeningen om in contact te komen met je hoofdgids. Via healing krijgen je gidsen een update zodat zij in staat zijn je te ondersteunen bij de levenspaden die zijn vrijgekomen tijdens module 1. Zet bewust je koers uit, je gidsen doen het voorbereidende werk, jij hoeft het alleen af te maken zodra het moment daar is.

Module 5:

Breng geluk in je leven

Alles komt voort uit de bron, met als doel je creaties, groei en evolutie naar heelheid te ondersteunen. Om te kunnen ontvangen vanuit je bron, moet je ervoor openstaan en erop vertrouwen. Vrijwel iedereen heeft innerlijke blokkades die dit belemmeren, zoals minderwaardigheid, zelfhaat, hebzucht en angsten. Tijdens deze module maak je verbinding met de bron en worden blokkades die dit verhinderen via healing weggenomen.

Tijdens programma:

Persoonlijke begeleiding

Tussen de modules door word je 1-op-1 begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. 

Aankomende startdata

  • Het basisprogramma Wie ben ik start doorlopend. Meld je aan en we nemen contact op om te kijken welk moment het beste schikt. 
  • Locatie is Didam, het is mogelijk om via Zoom deel te nemen. 

Basisprogramma: Wie ben ik

Kom tot jezelf en haal meer uit jezelf
799
  • Uniek ontwikkeld programma, binnen 10 weken voel jij je als herboren
  • Oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan
  • 5 healingen plus persoonlijke begeleiding
  • Inclusief boek Je zijn